USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Знищено все, він непридатний для будь-якого використання», – Ігор Поліщук про луцький аеродром

13 Березня 2022 11:01
Попри одну з найтриваліших повітряних тривог, у Луцьку ніч минула спокійно. Наразі всі підприємства критичної інфраструктури працюють у штатному режимі.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у своєму ранковому зверненні щодо оперативної обстановки в громаді станом на 10.00 13 березня.

Він нагадав, що цієї ночі була одна з найтриваліших повітряних тривог, яка для Луцька, на щастя, не завершилась обстрілами чи іншими надзвичайними ситуаціями.

Усі комунальні підприємства і установи працюють в штатному режимі, а тролейбуси поки що так само возять пасажирів безкоштовно.

Він також повідомив, що внаслідок ракетного обстрілу Луцький військовий аеродором зруйнований ущент.

«На превеликий жаль, втрати аеродрому – критичні. Знищені злітна смуга, вишка, командний пункт, вигоріли паливно-мастильні матеріали, знищений склад ПММ. Аеродром повністю непридатний для користування», – зазначив він.
Нагадаємо, внаслідок авіаудару на луцькому військовому аеродромі загинуло четверо військових, ще шестеро отримали поранення.

Також міський голова наголосив про те, що підприємцям пора відновлювати свою діяльність.

«Все більше закладів, магазинів, кафе відкриваються. Дякую підприємцям, які відновлюють роботу, бо це важливо для економіки нашого міста і країни. Біженців у нас багато. Вони також хочуть поїсти, купити продукти, одяг. Тому хто має можливість – виходьте на роботу», – зазначив Ігор Поліщук.

Читати ще: Якщо є можливість, відновлюйте роботу бізнесу, - мер Луцька звернувся до підприємців

Заодно він нагадав про навчання, які тривають у Луцьку. Записатися на них можна за телефоном 097 177 79 88. Для тих, хто пройшов навчання або має достатній рівень підготовки, є можливість пройти військовий вишкіл. Запис після співбесіди за телефоном 095 155 82 27.

Крім того, Луцький міський голова попросив лучан користуватися лише офіційними джерелами інформації і все перевіряти. Приміром, вчергове в Луцьку шириться інформація про те, що в Луцький військовий госпіталь начебто завезли військових з Києва і терміново потрібна кров. Насправді ця інформація не відповідає дійсності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макс Показати IP 13 Березня 2022 12:23
Чому не перемістили пмм у інше місце? Було ж ясно, що аеропорт під прицілом.
Стелс Показати IP 13 Березня 2022 14:01
А де ППО ПРО?.Як так,тож дурному понятно шо в першу чергу будуть бити по аеродромі і нічо ніхто не зробив і вроді всі розумні і всі все знають,раз обстріляли другій раз і ще третій обстріляють.І це по цілій Україні і шо тепер без аеродромів як кавалерії без коня... На кожному аеродромі має бути ППО і ПРО.
Олена Показати IP 13 Березня 2022 19:31
Ну тепер стрілку дадуть медальку... За звіт
Добродій Показати IP 13 Березня 2022 19:35
Стелс все по плану, Україна кацапів трахне і без аеродромів. Головне вір в перемогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus