USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Звернення місцевих рад – дієвий механізм впливу», – Разумков у Луцьку

21 Квітня 2021 11:53
Численні звернення місцевих рад – приклад комунікації між гілками влади різних рівнів.

Про це зазначив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час візиту на Волинь 21 квітня.

Під час пленарних засідань рад різних рівнів депутати часто приймають численні звернення до президента, парламенту, уряду та різних інстанцій.

Тож кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини поцікавилися у спікера парламенту, чи дієвий такий механізм комунікації місцевих рад з Верховною Радою.

«Не завжди звернення – це претензія, часто це зворотній зв'язок на законопроекти чи закони. Я розумію, що не буває нічого ідеального. Навіть гарні закони з часом потребують правок або вони не відповідають реаліям. І зворотній зв'язок знизу – це плюс, а не мінус. Будь-яка влада має спілкуватися з колегами на різному рівні і так питання легше вирішувати», - вважає Дмитро Разумков.

Він відзначив, що листи від місцевих рад бувають різні: і політичні, і конструктивні, які потім перетворюють в законопроекти або ця позиція згодом приймається комітетом до уваги.

«Наприклад, під час прийняття бюджету на 2021 рік багато аспектів, які відстоювали місцеві ради, були відображені в головному фінансовому документі держави», - переконаний голова Верховної ради.

На його думку, подібні звернення місцевих рад – це дієвий механізм, але, каже Дмитро Разумков, критика повинна бути об’єктивною і конструктивною.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus