USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововведення на «Укрпошті»: волинянам не потрібно їздити до міста

9 Червня 2013 11:00
Мешканцям сільської місцевості вже не потрібно їздити у райцентр, щоб оформити різні документи. Натомість їм у цьому допомагатиме «Укрпошта». Про це говорили 7 червня під час урядового селектору під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, - інформує Волинь.інфо.ком.

Генеральний директор Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Оксана Плотнікова розповіла, що в Україні вже 1 588 відділень «Укрпошти» долучилися до програми «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту».

Її суть полягає в тому, що на базі відділень зв’язку будуть створені центри, які за принципом «єдиного вікна» надаватимуть населенню адміністративні та соціальні послуги. Наприклад, щоб оформити певні пільги селянину вже не треба буде їхати у райцентр. Для цього листоноша прийде до волинян додому, заповнить всі необхідні анкети. Вони будуть відправлені до міського або районного інформаційно-ресурсного центру, які створені на базі дозвільних центрів міст і районів області. Там звернення громадянина буде розглянуте відповідними органами влади та прийнято рішення. Після цього документ листоноша принесе селянину назад.

Так, на Волині до цієї програми вже долучилися сорок відділень «Укрпошти», де надають вісімнадцять видів адмінпослуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сітізен Показати IP 9 Червня 2013 14:51
Укрпошта кам"яний вік, вимерший динозавр, монополістична непотріб з своїм лавровим листям, шкарпетками і лотереями...
Печкін Показати IP 4 Листопада 2013 13:31
Ото порадували.Проте забули саме головне,це оплата праці сільських листонош,а вони працюють на 50% окладу,отримують 600-700 грн. зарплати,долають по 30 і більше км. як не ровером то пішки,нагружені кореспонденцією,товарами.А тут ще ощасливили новими послугами.Це знущання над листоношами,над людьми,які працюють у спеку,дощ,холод,мороз,зимою по пояс в снігові добираються до віддалених хуторів,а за це їх ніхто не шанує,лише вимагають!!!Чому в держави в пошані лише сільські завклуби,бібліотекарі,невже вони важче працюють за листонош???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus