USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

«Ми всерйоз ще нічого не починали»: Путін знову вдався до погроз і заговорив про переговори

8 Липня 2022 09:51
Російський президент Володимир Путін, який розв’язав війну проти України, заявив, що в РФ «всерйоз поки що нічого не починали».

Як пише УП, про це інформує прокремлівське видання «РИА Новости».

«Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою... Ну що тут скажеш. Нехай спробують.

Ми вже багато чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це – трагедія для українського народу. Але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми чогось серйозно поки що не починали.

При цьому ми не відмовляємось і від мирних переговорів, але ті, хто відмовляється, повинні знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовитися», – сказав він.

Путін, котрий традиційно намагався залякати Україну і розповідав про «загниваючий» Захід, сидів за величезним столом подалі від людей.

Він також заявив, про «зміцнення суверенітету Росії», як «побічний ефект» війни проти України.

Основною метою нападу на Україну Путін назвав захист Донбасу та «зміцнення безпеки самої Росії».

Провину за розв’язану війну проти України російський президент перекладає на Захід і США і заявляє нібито вони уже «програли», бо почався "злам світопорядку по-американськи«.
Заява президента РФ Володимира Путіна про «війну до останнього українця» є ще одним доказом продуманого російського геноциду – про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

«Немає жодного плану «колективного Заходу». Лише конкретна z-армія увійшла в суверенну Україну, обстрілює міста і вбиває мирних громадян. Усе інше – примітивна пропаганда. Тому мантра пана Путіна про «війну до останнього українця» – іще один доказ продуманого російського геноциду», – сказав Подоляк.
Нагадаємо, що відкрито підтримують війну Росії проти України в Сирії, Білорусі та КНДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
янеробот Показати IP 8 Липня 2022 12:09
терорист

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus