USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Фестивалі пива і м’яса у Луцьку виступлять київські музиканти

31 Серпня 2017 21:35
Лічені дні залишилися до другого Фестивалю пива і м’яса. Смачне дійство відбудеться 9 та 10 вересня у замку Любарта.

Організатори подбали, аби на фестивалі було не тільки смачно, але й цікаво і весело. На відвідувачів чекає насичена програма та якісне музичне наповнення, запевняють організатори.

У якості хедлайнерів на другому Фестивалі пива та м’яса виступить київський гурт “Le coeur”(Ле кер). Музиканти — представники нового стилю “с’Kor” (мікс Funk, Folk, Fusion, Rock та електроніки). Їхні ритми не залишать байдужими нікого.

Нагадаємо, що молоді гурти, які хочуть проявити себе і взяти участь у фестивалі, можуть надсилати заявки на адресу [email protected].

А всіх, хто хоче провести вихідні смачно, весело та музично, чекають 9 та 10 вересня у замку Любарта,на другому Фестивалі пива та м’яса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ха Показати IP 31 Серпня 2017 22:27
Смачно,весело та музично...це дійство відбудеться в барі,під назвою замок Любарта.Будуть їсти там м'ясо і пити пиво!Пиво в історичному місці?Тобто розпивати спиртні напої в історичному місці і все це під гучну музику,яка руйнує стіни історичного замку!Але ж це дрібниці,це ж весело і гроші,а ринок дуже заважає в вечері особливо.Якось так.Я маю вірити,що розваги називають зараз"історичним місцем"
ВОВК Показати IP 1 Вересня 2017 18:17
ХАМ іде в Європу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus