USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Родинам рожищенських контрактників виплатять допомогу

6 Квітня 2016 18:56
30 тисяч гривень у Рожищенському районному передбачили на виплату одноразової допомоги сім’ям мобілізованих та військовослужбовців за контрактом. Ці кошти спрямовано в Управління соціального захисту населення. Відтак матеріальна допомога становитиме по 2 тисячі гривень на сім'ю, - інформує Район.Рожище.

Зокрема, на восьмій позачерговій сесії районної ради начальник Управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ярослав Фандич представив проект змін до Програми соціального захисту населення Рожищенського району на 2012-2016 роки, де передбачалась одноразова матеріальна допомога сім’ям мобілізованих та сім’ям військовослужбовців за контрактом. Депутати підтримали одноголосно.

Крім того, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська рекомендувала головам міської, селищної та сільських рад розглянути можливість надання аналогічної допомоги у розмірах, які дозволяють їх бюджети.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ КОНТРАКТНИКИ СКЛАЛИ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНІ

Додамо, що Волинь лише на 50% виконала план по контрактниках. Окрім цього, раніше йшлося про те, що хід 7-ї та 8-ї мобілізаційних хвиль в області залежатиме від кількості контрактників.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у Любомльському районі виплачуватимуть по 5 тисяч гривень усім, хто вирішив стати професійним військовим та підписав документ на проходження військової служби за контрактом.

Нагадаємо, першими таку ідею підтримали горохівчани. Горохівська районна рада ухвалила рішення про матеріальне заохочення у розмірі 5 тисяч гривень громадянам, які вирішать служити за контрактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Квітня 2016 00:39
З військоматів- на донбас. В окопи. Скотиняки. Хто сказав?
Анонім Показати IP 7 Квітня 2016 00:40
З військоматів- на донбас. В окопи. Скотиняки. Хто сказав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus