USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Воскресіння» Бабченка: Росія нагадала про нерозкриті вбивства Шеремета та Бузини

30 Травня 2018 22:39
Міністерство закордонних справ РФ, коментуючи інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченко, звинуватив українську владу в нездатності розслідувати реальні злочини.

Про це інформує видання «РИА Новости».

«Українська влада, мабуть, не можуть знайти іншого способу показати свою ефективність, як продемонструвати постановочне вбивство замість того, щоб розслідувати реальні злочину:вбивства Олеся Бузини, Павла Шеремета та інших журналістів, а також заживо спалених жителів Одеси», — йдеться в коментарі департаменту інформації і друку МЗС РФ.

Нагадаємо, Олеся Бузину вбили 16 квітня 2015 року в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому той проживав. Двоє підозрюваних у скоєнні злочину – А. Медведько та Д. Поліщук – були затримані 18 червня. Журналіста Павла Шеремета вбили 20 липня 2016 року, підклавши вибухівку під машину, в якій він їздив на роботу.

У російському зовнішньополітичному відомстві додали, що «питання життя і смерті на Україні, а також довіру міжнародного співтовариства до її політиці – не більш ніж розмінні монети для такого, що розпалює антиросійську істерію київського режиму».

У Москві вважають, що «закордонні партнери та профільні міжнародні інститути» зроблять відповідні висновки з ситуації з Бабченком.

Увечері 29 травня повідомлялося, що Бабченка застрелили на порозі власної квартири в Києві. Сьогодні стало відомо, що "вбивство" Бабченка виявилося спецоперацією СБУ, яка тривала два місяці. В організації «Репортери без кордонів» розкритикували інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка українськими правоохоронцями. Також негативну реакцію це викликало і в ОБСЄ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus