USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

14 років позбавлення волі: на Волині засудили псевдопрокурорку-колаборантку

20 Червня 2023 20:40
Суд визнав 32-річну громадянку України, мешканку селища Станиця Луганська Щастинського району Луганської області, виннною у колабораційній діяльності.

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

У квітні 2022 року жінка добровільно погодилася співпрацювати із загарбниками, обійнявши псевдопосаду «помічника прокурора прокуратури Станично-Луганського району Генеральної прокуратури» так званої ЛНР, що діє на тимчасово окупованій території.

Суд призначив їй покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з позбавленням права 15 років обіймати посади в правоохоронних органах та конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводило УСБУ у Волинській області в порядку спеціального досудового розслідування у відсутності самої підозрюваної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 21 Червня 2023 06:54
Скільки цей цирк буде продовжуватися із заочним засудженням?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus