USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

19-річний волинянин намагався продати амфетамін просто на вулиці

30 Листопада 2020 12:53
19-річного жителя Любомля, який намагався збути амфетамін, поліцейські виявили вчора на одній з вулиць міста. Окрім амфетаміну, в кишені штанів чоловіка правоохоронці виявили згорток із речовиною, зовні схожою на канабіс.

Про це повідомляє поліція Волині.

Наркотичні речовини на загальну суму понад 1 500 грн вилучили. Наркоторговця затримали в порядку статті 208 КПК України.

Під час розслідування кримінального провадження поліцейські провели обшуки у ще п’ятьох громадян. В одного з них, 25-річного місцевого жителя, було виявлено: 4 полімерні пакети з канабісом, зерна коноплі, таблетки рожевого кольору невідомого походження, 3 пристрої для куріння, пристрій для подрібнення наркотичних речовин та посібник з вирощування конопель.

За цими фактами триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Якщо вину зловмисників доведуть, їм загрожує до 10 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus