USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

20 тисяч українських ветеранів-силовиків повертають в армію

14 Травня 2014 09:17
Понад 20 тисяч колишніх правоохоронців готові повернутися на службу заради збереження територіальної цілісності України та її незалежності.

Про це заявив перший заступник голови СБУ генерал-лейтенант Василь Крутов, повідомляє прес-служба СБУ.

Він наголосив, що "для протистояння професійним найманцям іноземної держави, які мають багаторічний бойовий досвід, необхідне повне задіяння усіх людських та матеріальних ресурсів".

При цьому офіцери-резервісти служитимуть за контрактом. Своєю чергою, віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема переконаний, що досвід ветеранів-спецпризначенців зміцнить бойовий дух підрозділів.

До слова, в усіх областях України створюють батальйони територіальної оборони з добровольців, які висловили готовність служити в Збройних силах України і залишили свої дані у військкоматах. На Волині створюються 2 таких батальйони, які будуть діяти у складі Збройних сил при Міністерстві оборони України. У майбутньому ці люди будуть навчені та оборонятимуть область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вік Показати IP 14 Травня 2014 09:22
Як ці заяви-казки вже дістали-одна говорільня,бо розумні люди не підуть воювати до своїх братів-східняків,а тільки головорізи.Дуже дивує-ну ж донечани і із Луганщини люди не йдуть з танками і зброєю на Волинь,а західняки там вбивають людей.Люди на сході протестують проти теперішньої влади.І мають право.
тато до вік Показати IP 14 Травня 2014 09:28
Снайпери і мінометчики протестують? А ще ті, хто розстрілює батьків на очах у дітей? Чи ті, хто розпорює животи ще живим українським патріотам, а потім їх топить? - Коли ви вже виздихаєте комуняки чортові!?
Дончанин до тато Показати IP 14 Травня 2014 09:46
"Снайпери і мінометчики протестують?" А почему будут протестовать снайперы, расстреливающие детей в кафе? Чьи это снайперы? А почему будут протестовать минометчики, стреляющие по жилым домам? Чьи это минометчики? А хто розстрілює батьків на очах у дітей? А хто розпорює животи ще живим українським патріотам, а потім їх топить? Ответ для любого Человека понятен. Можно ли тебя называть человеком следует из того, что ты считаешь украинскими патриотами тех, кто сжигает живьем людей (вот общеизвестные факты: Майдан, Мариуполь, Одесса); тех, кто создел "небесную сотню" - комиссия ВСУ (нынешнего ВСУ!) установила то, что "небесную сотню" расстреливали с майдана. и т.д. и т.п.
ветеран до вік Показати IP 14 Травня 2014 09:35
Це чергові голі заяви які не будуть реалізовані. Легенда Крутов нехай зараз забезпечить кординацію всіх силових структур і видасть хоч якиїсь результат по АТО. Силовики понесли більші жертви як сепаратисти, Хіба, що козлу сьогодні не зрозуміло, що без забезпечення контролю за ситуацією в Донецькій і Луганській областях вибри Президента там не відбудуться. На сьогодні наші війскові там в ролі партизанів.
Знай Показати IP 14 Травня 2014 09:31
Майдаун или Мы здобулы... blogs.korrespondent.net/blog/politics/3362565/ Стрелка в Ровно с участием депутата ВР (эксклюзивное видео)
Артем Показати IP 14 Травня 2014 09:49
Просто посмотрите и все поймете:)http://www.youtube.com/watch?v=vWiyDbEBTiQ
Анонім Показати IP 14 Травня 2014 10:52
http://www.youtube.com/watch?v=dzK9y_wUDmI
Ковпак Показати IP 14 Травня 2014 11:11
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus