USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

40 квартир для бійців АТО та місця відпочинку у Луцьку – у телепроекті «Дайджест»

30 Червня 2017 18:01
40 квартир учасники АТО отримають в Луцьку вже цього року на умовах співфінансування з міською радою. Про це стало відомо під час зустрічі з головою обласної ради Ігорем Палицею та виконувачем повноважень Луцького міського голови Ігорем Поліщуком. За підсумками зустрічі, атовці таки отримають квартири.

Проте, чому навколо цього питання стільки спекуляцій, розкажуть журналісти телепроекту «Дайджест», повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Окрім цього відомо, в якому стані перебувають луцькі пляжі і чи можна на них відпочивати та купатись. Дізнайтесь також, як кореспонденти «Дайджесту» обстежували міські купальні Луцька, адже літо - пора відпочинку.

Про все це і більше – у підсумковій програмі «Дайджест».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus