USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

40% техніки, якою оснащують нові російські підрозділи, не є боєздатною

4 Вересня 2022 06:44
Зазнаючи військових невдач та катастрофічних втрат особового складу й техніки, росія намагається створювати нові військові частини та з’єднання. Новий армійський корпус країна-агресорка зможе сформувати лише до кінця листопада.

Про це представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький заявив в ефірі Військового телебачення України.

«Історія з третім армійським корпусом розтягнеться до листопада. Проблема – людський ресурс. Укомплектування спеціалістами. Щоб підготувати нормального спеціаліста, потрібно три-чотири місяці.

Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням. Вся новітня техніка була на озброєнні тих батальйонно-тактичних груп, які заходили на нашу територію в лютому-березні. Зараз ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащують іще радянськими зразками озброєння, які знімають з баз зберігання й арсеналів. За нашими оцінками, 40% бойової техніки не є боєздатною. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу», – підсумував представник воєнної розвідки України.

Нагадаємо, за підрахунками ГУР, у росії залишилося не більш як 45% від тих ракет, які були до початку війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus