USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Помічники Лапіна і Данильчук зробили бардак», - депутат про сесію Луцькради

10 Березня 2018 10:47
Під час засідання сесії міської ради депутат Павло Данильчук та помічники нардепа Ігоря Лапіна, серед яких Юрій Моклиця, Олександр Ніколайчук, Богдан Климчук та Юлія Ютовець, вчинили безлад у сесійному залі, намагаючись зірвати засідання сесії. Натомість сам нардеп дозволяє собі виступати з трибуни Верховної Ради, заявляючи, що у Луцькій міській раді – безлад.

Про це йшлося 9 березня під час прямого ефіру телевізійного шоу «Протилежний погляд Live».

Так, депутат Сергій Була відкинув звинувачення Павла Данильчука у тому, що душив його за шию.

«Якби я душив Данильчука, то він би вже не жалівся. Коли перший раз він кинув регламентом в обличчя Григорію Пустовіту та почав «тикати» до нього, то я забирав людину, яка неадекватно себе веде», - зазначив Була.

Також він звернув увагу на те, що головними винуватцями безладу під час засідання сесії були помічники народного депутата Ігоря Лапіна: «Коли на сесії Верховної Ради виступає нардеп (Ігор Лапін, - ВН) і розказує, що в нас на сесії бардак, то вибачте мене, але помічники цього депутата зробили цей барадак – це були Моклиця, Ніколайчук, Климчук та Ютовець».

Обранець громади додав, що інспектори муніципальної варти з’явилися у залі, аби так звані активісти не псували комунального майна.

Нагадаємо, під час останньої сесії міської ради голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук разом з соратниками наполягали на тому, аби не розглядати проекти рішень щодо надання ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ» на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку на вулиці Вороніхіна, 37 та на вулиці Рівненській, 119. Коли ж більшість депутатів їх не підтримала, протестувальники вдалися до відвертих провокацій.

Так, вони намагалися заблокувати президію ради, Павло Данильчук приніс у залу засідань динамік, ввімкнувши гучну музику, а згодом агресивно жбурнув текстом регламенту міськради в обличчя секретарю ради Григорію Пустовіту. Коли в блокувальників спробували забрати динамік, аби відновити роботу ради, в залі почалась бійка. Через наполегливі спроби Павла Данильчука та його «групи підтримки» зірвати сесію вона тривала до пізньої ночі. Витівки Данильчука та його прибічників в сесійному залі використала і російська пропаганда. Зокрема телеканал tvzvezda.ru саркастично зауважив, що бійка в сесійному залі тривала на фоні прапорів України і ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вася Показати IP 10 Березня 2018 10:55
А Вусенко як себе поводила? Як побачив жахнувся, то це колишня секретар Луцької міської ради так себе неадекватно поводить??? ТО лучани на прийом до такої теж мали б так "кидатись"???? Ганьба! Таких депутатів не треба обирати більше.
Сергій Показати IP 10 Березня 2018 10:59
знову це чмо
Жорж Показати IP 10 Березня 2018 11:00
Вдумайтеся: кинув регламентом в обличчя!!
так Показати IP 10 Березня 2018 11:27
опозоритись перед каналом тв звєзда.люди до чого ми докотились..
Вася Показати IP 10 Березня 2018 12:12
На які гроші живуть громадські активісти? https://p-p.com.ua/news/na-yaki-groshi-gyvut-gromadski-aktyvisty/
до васі Показати IP 10 Березня 2018 14:20
Ну тиж великий, в них передок або задок
ЯЯЯ Показати IP 10 Березня 2018 17:16
гнати цих данильчуків, вусенчих і т.п. в шию з міської ради
Людмила Показати IP 10 Березня 2018 23:46
Ну так. То ж нічого, що землю роздають за так, бо ж то чиїмось знайомим. А от протестувати - ото злочин. Люди, що в вас в головах? Нехай поділять між собою землю, аби лиш тихо і без скандалів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus