USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

80 дитячих і спортмайданчиків на Волині профінансують з держбюджету

29 Квітня 2017 13:15
Уряд виділив на розвиток фізкультури і спорту в Любомльському, Іваничівському, Володимир-Волинському районах кошти на 80 дитячих і спортивних майданчиків. Вартість кожного — понад 80 тисяч гривень.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Нещодавно місце для активного відпочинку молоді та занять спортом відкрили у селі Вишнів Любомльського району.

Спортивний майданчик з вуличним тренажерним обладнанням встановили на території загальноосвітньої школи. Поблизу будівлі знаходиться стадіон зі штучним покриття. Займатися спортом можна і ввечері, адже тут є відповідне освітлення.
Нагадаємо, нещодавно на спортивному полі у селі Вишнів Любомльського району зібралися футболісти для проведення першого турніру, присвяченому об’єднанню територіальної громади.

Відкритий турнір з міні-футболу організувала Федерація футболу Любомльського району за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Любомльської районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus