USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розробили GPS карту з пунктами обігріву для далекобійників

21 Липня 2015 17:01
На Волині буде 33 майданчики для зупинки вантажівок у холодну пору року. В області до опалювального періоду готують GPS координати пунктів обігріву, аби водії змогли їх віднайти в електронному варіанті. Про це йшлося під час засідання Антикризового енергетичного штабу у стінах Волинської ОДА, - інформує Волинська правда.

Зокрема, начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук повідомив, що нині в області передбачили 33 майданчики для розміщення у холодну пору великовагових автомобілів.

Їхні координати розміщені на електронній мапі. Там же зазначені місця розміщення дорожньої техніки та пересувні пункти обігріву.

Разом з тим, в області зведено декілька стаціонарних пунктів обігріву. Вони, зокрема, знаходяться у селі Забороль Луцького району, у Володимирі-Волинському, на межі Львівської і Волинської областей у Горохівському та Іваничівському районах. До початку опалювального сезону, зі слів Грушовінчука, планують розгорнути й мобільні пункти обігріву.

«Потрібно внести для всіх водіїв GPS координати, де є пункти обігріву. Вже є розроблена карта, де всі пункти вказані. Це робиться для того, щоб водії, які проїжджають через область, конкретно знали, де знаходяться ці пункти», - резюмував Володимир Грушовінчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus