USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

CNN виявило два відео із обезголовленням українських військових

12 Квітня 2023 09:15
Минулого тижня в інтернеті з’явилося два відео, на яких видно нібито обезголовлення українських захисників.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише CNN.

«На відео, вірогідно, зображені окремі події. Одне з них могло бути записане нещодавно, а інше – судячи з кількості зелені – певно, було зняте влітку», – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що перше відео було опубліковане на проросійському каналі у соціальних мережах 8 квітня. Воно було навмисно зняте найманцями «Вагнера» та показує два обезголовлені тіла українських військових, які лежать на землі поруч зі зруйнованим військовим автомобілем. Видається, що у обох мертвих військових також відтяті руки.

«Російські акаунти у соціальних мережах стверджують, що відео було зняте поблизу Бахмута на сході України, де упродовж останніх місяців тривають найзапекліші бої, в яких активну роль беруть бойовики «Вагнера», – зауважується у матеріалі.

Читати ще: «Відрізали голови військовим і цивільним»: розслідувачі прокоментували кадри страти українського полоненого

Друге відео, яке з’явилося у мережі Твіттер та було навмисно сильно розмите, вірогідно, було записане влітку, з огляду на кількість рослин у кадрі.

«На ньому намагаються показати російського бійця, який використовує ніж, аби відтяти голову українського військового, який на той момент був ще жививй», – наголошує CNN.

Обличчя окупанта, який вчинив страту, на відео закрите маскою. На записі видно, як присутній на місці шокуючого вбивства російський військовий демонструє на камеру бронежилет страченого українського полоненого.

Видання додає, що не мало змоги самостійно перевірити локацію, де були записані обидва відео.

На появу шокуючих кадрів відреагував керівник офісу президента України Андрій Єрмак.

«За все буде відповідь і відповідальність», – написав він у Telegram.
Президент Володимир Зеленський, своєю чергою, закликав світових лідерів відреагувати на появу відео, на якому російські окупанти відрізають голову українському полоненому.

Як повідомляли, 6 березня в інтернеті з’явилося відео, на якому росіяни розстріляли українського військовополоненого. На вимогу росіян зняти шеврон ЗСУ воїн відповів «Слава Україні!», після чого його розстріляли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 12 Квітня 2023 10:21
Підете освячувати пасху в цю кегебіську сатанинську церкву,задумайтесь,якщо ще в цьому "котьолку"є мізки,бо в багатьох немає,кому ви молитесь і кого прославляєте,вбивць і недолюдей.Бо ця пасха може стати поперек горла.Смерть вбивцям і ненажерливим нелюдям-варварам.Слава Богу і Слава ЗСУ!
Луцьк Показати IP 12 Квітня 2023 11:12
Так зі всіма орками треба поступати,а не брати в полон і возитись.
пес Патрон Показати IP 12 Квітня 2023 11:15
отакий він Руський мір балет, хокей і ефіопський Пушкін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus