USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Facebook оприлюднив особисті публікації 14 млн користувачів

8 Червня 2018 08:29
Соціальна мережа Facebook має намір повідомити 14 мільйонів користувачів про те, що деякі їхні публікації, призначені для вузького кола людей, стали доступні всім.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Verge.

Зазначається, що через помилку налаштування даних облікових записів були змінені без відома їхніх авторів. У підсумку повідомлення і публікації користувачів, відправлені для невеликої групи людей, стали доступні широкому загалу.

Це сталося з 18 по 27 травня поточного року. При цьому наголошується, що співробітники Facebook виявили помилку 22 травня, проте змінили налаштування вже опублікованих повідомлень тільки п’ять днів по тому. Причиною помилки було те, що в соцмережі випробовували нову функцію. Адміністрація принесла користувачам вибачення і вже почала їх сповіщати.

«Ми хотіли б вибачитися за цю помилку», — заявив Ерін Іган, який відповідає в Facebook за захист персональних даних. За його словами, збій в системі вже виправлений.

Нагадаємо, Facebook опинився в центрі скандалу в зв’язку з незаконним використанням даних понад 87 млн користувачів компанією Cambridge Analytica під час її роботи з передвиборчим штабом Дональда Трампа. Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг Конгресі США вибачився за витік даних користувачів соціальної мережі,

Раніше повідомлялося, що Facebook ділиться особистими даними користувачів з виробниками смартфонів й інших гаджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міхо Показати IP 8 Червня 2018 08:49
Коли люди нарешті зрозуміють, що будь - яка соціальна мережа, це впершу чергу спосіб простежити за вами, та можна дізнатися про все ваше життя, Соцмережа це впершу чергу бонус для СБУ і так далі.
Анонім Показати IP 8 Червня 2018 09:19
Пришла пора умирать и «Фейсбуку», и вам стоит поторопиться помочь этой соцсети умереть. Потому что, если вы будете верны Марку Цукербергу до конца, он использует вашу верность против вас и в своих корыстных интересах.
Анонім Показати IP 8 Червня 2018 09:26
Какой-то этот Фейсбук фальшивый.Никто откровенно не говорит.Да и антироссийский к тому же...Недавно свалил оттуда.Надоели...
Миколка Показати IP 8 Червня 2018 09:41
та яка к**ені м**єрі інформація персональна?Моє прізвище, імя та пару фотографій?ох то ж і п**дєц....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus