USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Facebook випадково розблокував 800 тис. людей з «чорного списку»

3 Липня 2018 08:44
У Facebook через технічну помилку були розблоковані люди з «чорного списку» 800 тисяч користувачів.

Про це повідомляється на сайті компанії, передає Дождь.

З 29 травня по 5 червня користувачі, які були внесені в «чорний список», могли бачити публікації, які були доступні всім, але у них не було доступу до контенту, опублікованому тільки для друзів. Крім того, розблокований користувач міг відправляти повідомлення в Messenger тому, хто його заблокував.

Компанія виправила помилку і заблокувала всіх, хто був розблокований. Користувачам, яких вона торкнулася, будуть відправлені повідомлення з проханням перевірити «чорний список».

У Facebook відзначили, що розуміють важливість можливості заблокувати користувача. Компанія принесла вибачення за помилку.

Раніше повідомлялося, що інвестори, які вклали в Facebook в загалом $3 млрд, вимагають відставки Марка Цукерберга з посади голови правління та поділу посад голови правління-гендиректора. Вони, зокрема, незадоволені способом управління Facebook, особливо на тлі недавніх скандалів з президентськими виборами США і компанією Cambridge Analytica.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 3 Липня 2018 13:29
Та цукербергівська мордокнига то особисті дані всім надасть, то чорні списки розблокує. Що наступне від цих заокеанських бовдурів чекати? ВКонтакте такого не витворяв, треба крепко замислитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus