USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

New York Times: «Пісня Maruv мала всі шанси стати хітом Євробачення»

2 Березня 2019 09:29
Переможниця національного відбору «Євробачення» в Україні MARUV не братиме участь у конкурсі через те, що національний мовник засумнівався в її патріотизмі. Про це пише BBC Україна з посиланням на The New York Times.

Глядачам вона припала до душі, а її пісня мала всі шанси стати хітом «Євробачення», додає видання. Проте Суспільне та команда співачки не змогли дійти згоди щодо умов контракту навіть після того, як вона погодилася відмовитися від сольних концертів у Росії. Згодом Україна оголосила, що цього року участі у конкурсі не братиме.

За словами викладачки історії ХХ сторіччя Університету Халла Кетрін Бейкер, суперечки з приводу того, чи підходять виконавці на роль культурного дипломата своєї країни цілком типові для національних відборів на «Євробачення».

«Український національний мовник зробив собі велику медвежу послугу. MARUV могла вас всіх прославити!» – підсумовує видання словами журналіста-засновника блогу про «Євробачення» Вільяма Лі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 2 Березня 2019 10:40
Міністра культури гнати шматою за цей бардак
Андрій до Сергій Показати IP 2 Березня 2019 13:34
Там той міністр нічого не вирішує, там сидить у Кабміні такий Кириленко - от хто все це мутить і багато ще чого, що несе розбрат у суспільство, а він у тіньочку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus