USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Після Ryanair до України зайдуть ще два лоукостери

5 Вересня 2018 19:19
Після початку роботи авіакомпанії Ryanair, восени 2018 року на ринок України очікується прихід ще двох лоу-кост компаній. Про це повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін, повідомляє Вандроукі.

«Ми очікуємо ще дві (нових лоукост-авіакомпанії, - ред.). Коли вони полетять, ми проінформуємо окремо», - заявив він.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян уже анонсував початок роботи в Україні двох нових лоукостерів. Він теж не уточнював назви цих авіакомпаній, однак обмовився, що їх робота в Україні почнеться восени 2018 року.

«Але, безумовно, ті компанії, які з осені зайдуть, істотно розширять свою географію польотів в Україні в наступному році», - підкреслив Омелян.

Є передумови вважати, що однією з них буде Eurowings, оскільки ще рік тому Павло Рябікін зробив наступну заяву: «З наступного року лоукост-перевізник Eurowings (група компаній Lufthansa, - ред.) планує почати польоти за маршрутом Київ - Берлін з подальшим відкриттям польотів в Дюссельдорф», - написав Рябікін на своїй сторінці в Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турист Показати IP 5 Вересня 2018 19:43
Лоукости, лоукости - а чому такий бардак з авіаперевезеннями на відпочинок у цьому році, цю проблему не збираються вирішувати у пана Омеляна?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus