USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Wizz Air знову почав продавати квитки до Росії

31 Березня 2022 21:28
Угорський лоукостер Wizz Air, який після початку війни в Україні оголосив про припинення рейсів до Росії, знову відкрив продаж квитків з Москви.

На те, що в системі бронювання авіакомпанії наявні авіаквитки з російської столиці до угорських Будапешта та Дебрецена на червень цього року та в Абу-Дабі (ОАЕ) на жовтень цього року, звернуло видання НВ.

Згідно з інформацією на сайті Wizz Air, до Будапешту рейси з московського аеропорту «Внуково» виконуватимуться щодня, а до Дебрецена – двічі на тиждень.
До Абу-Дабі з Москви Wizz Air літатиме чотири рази на тиждень.
Читати ще: У Швейцарії вже другий банк допомагає росіянам обходити санкції

Зазначимо, що офіційно авіакомпанія Wizz Air оголосила про повне припинення польотів до російських аеропортів 8 березня 2022 року. Рішення прийнято «з експлуатаційних причин».
Тим не менше, якщо перейти на сервіс з відслідковування авіарейсів Flightradar24, то можна побачити, що Wizz Air досі виконує рейси з Москви до Будапешту та Абу-Дабі, а також з Санкт-Петербургу до Будапешту, хоча нові квитки на них і не продаються.

Як повідомляли, після початку російської військової агресії проти України, Євросоюз оголосив про закриття повітряного простору для належних Росії, зареєстрованих в РФ і підконтрольних їй літаків.

Одночасно практично всі європейські авіакомпанії призупинили виконання авіарейсів з Росії в Європу. Виняток – сербська державна Air Serbia, яка збрехала про повну зупинку рейсів до Росії і все ще виконує поодинокі рейси між Белградом і Москвою. Як виявилося, рейси до Росії досі виконує і Wizz Air. Це єдине авіасполучення з Європою, наразі доступне росіянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus