USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Активісти виступають проти розпуску консультативної ради при прокуратурі

12 Квітня 2017 12:38
Консультативна рада при прокуратурі Волинської області діяла заради адекватної реакції прокуратури на нагальні питання, - про це заявили представники 20 громадських організацій, які виступили проти розпуску консультативної ради.

Про це йшлося під час 13-ї сесії облради 12 квітня.

Із запитом до голів облради, ОДА та президента України звернувся депутат Валерій Курстак. Він зазначив, що до 2014 року правоохоронні органи та сама прокуратура нівелювали себе в очах громадян, перетворившись у злочинну організацію, що діяла з метою знищення малого та середнього бізнесу та задоволення потреб олігархів, а не захисту прав та свобод громадян. З 2014 року можновладці наголошували на відновленні довіри до правоохоронної системи та прокуратури.

Тоді були створені консультативні ради при прокуратурах. До складу рад увійшли представники найбільш активних громадських організацій. Вони діяли заради отримання адекватної реакції прокуратури на питання, які розглядали ГО. Зі слів депутата, під зверненням проти розпуску консультативних рад при прокуратурах поставили підписи представники 20 громадських організацій.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гога Показати IP 12 Квітня 2017 13:02
Банду геть!!!))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus