USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Анатолій Грицюк на депутатів облради не тримає зла?

12 Жовтня 2008 12:10
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк не має претензій до голосування депутатів по питанню звільнення та обрання заступника голови облради під час сесії 10 жовтня. Про це він розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
 
Анатолій Грицюк зазначив: «Ми робили голосування демократично, прозоро». Він вважає, що депутати визначилися і це їхнє право. Зокрема, до тих двох депутатів, які під час таємного голосування не підтримали рішення щодо звільнення Бориса Загреви з займаної посади, голова Волинської облради претензій не має.
 
Довідково:
 
Під час розгляду у сесійній залі питань, пов’язаних зі звільненням заступника голови облради Бориса Загреви, практично всі «БЮТівські» рішення проходили більшістю у 42 голоси. Коли ж дійшло до таємного голосування депутатів щодо усунення пана Загреви з посади, то позначку «За» поставили лише 40 депутатів. Таким чином, рішення, пропоноване «тимошенківцями», провалилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Закони знаю Показати IP 12 Жовтня 2008 18:56
Голова обласної ради - такий же депутат, як інші. Йому самі ж депутати довірли організаційні функції, обравши в процедурі таємного голосування. Якщо Грицюк матиме претензії до депутатів - вони ж можуть відповісти тим самим. А кому хочеться розставатись із мяким кріслом?
Вінстон Показати IP 13 Жовтня 2008 12:12
Зла не тримає, але готовий всіх не бутівських порвати як тузік грелку!!!
Snake Показати IP 14 Жовтня 2008 10:12
а половина депутатів БЮТу , що сидять у цьому залі, прийшла з тюрми. а за другою половиною тюрма плаче. [вирізано - цензура] нє ясно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus