USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антимонопольний комітет на Волині віддали «Єдиному Центру»?

3 Грудня 2008 17:27
Виконувач обов’язків Голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко під час офіційного візиту на Волинь представив нового керівника цієї структури у Волинській області. Про це 3 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Мельниченка, хоча щодо питання призначення на керівні посади АМКУ незалежний, проте думка антимонопольників у цьому випадку зійшлася з думкою керівників представницької та виконавчої гілки влади Волині. Новим головою Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України став Віктор Гупало. Після представлення він оголосив коротку промову.
Керівник Антимонопольного комітету зазначив, що попередній очільник Волинського відділення АМКУ Анатолій Володін працюватиме радником Віктора Гупала.
Довідково:
Керівник Волинського територіального відділення Антимонопольного комітету України Анатолій Володін має намір вийти на пенсію. Про це 22 вересня, під час оперативної наради розповів голова Волинської ОДА Микола Романюк.
Губернатор перед початком апаратної наради висловив подяку за плідну роботу  начальникові територіального відділення АМКУ Анатолію Володіну, який зібрався йти на заслужений відпочинок.
«Про вас як кажуть: чесний, принциповий, відданий справі», – зазначив губернатор, звертаючись до пана Володіна, і вручив йому подяку голови ОДА. Водночас Анатолій Володін подякував обласній владі за підтримку в роботі волинського АМКУ, яка «була завжди».
Віктор Гупало народився 02 квітня 1955 року у смт Лопатин Радехівського району Львівської області в сім’ї колгоспників.
У 1970-1974 роках навчався у Львівському технікумі громадського харчування. Після закінчення технікуму поступив на навчання до Львівського політехнічного інституту. У 1975-1977 роках служба у лавах Радянській Армії.
З 1977 року працював контролером, майстром, інженером на Волинському ремонтно-монтажному комбінаті. На вечірньому і заочному відділенні продовжував навчання у Луцькій філії Львівського політехнічного інституту. З травня 1983 року був інструктором промислово-транспортного відділу Луцького міськкому Компартії України.
З грудня 1990 року – директор малого підприємства «Фахівець».
З 1992 року працював головним інженером, заступником директора Волинського ремонтно-монтажного комбінату.
З 1994 року – голова правління ЗАТ «Волинський ремонтно-монтажний комбінат».
У 1990-1994 роках – депутат Луцької міської ради.
З 2006 року – депутат Волинської обласної ради (фракція «Наша Україна»).
Громадська робота: заступник голови правління волинського регіонального відділення Українського союзу промисловців та підприємців, заступник голови правління Волинського обласного об’єднання роботодавців, член правління Волинського обласного фонду соціального страхування.
Одружений. Має двох синів.Член Політичної Ради «Єдиного Центру». Перед вступом до цієї партії очолював Волинське відділення Партії промисловців і підприємців України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Здивований Показати IP 3 Грудня 2008 18:42
Бондар критикує владу, а його однопартієц, такий самий перебіжчик до ЄЦу лізе через голови до тієї годівниці. Кого ж тепер Бондар критикуватиме?
Анонім_Здивованому Показати IP 3 Грудня 2008 21:12
Кириленка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus