USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За що спалили авто Бондарука

26 Березня 2014 11:56
Депутат Роман Бондарук стверджує, що його авто спалили через борги в Західінкомбанку.

Своє звернення до керівників СБУ, прокуратури та МВС він оголосив під час 57-ої чергової сесії міськради сьогодні, 26 березня.

Більш того, він звинувачує міського голову, що той «очорнює» його ім’я перед вкладниками Західнікомбанку.

«Міський голова Микола Романюк разом з керівництвом банку в ЗМІ, попередньо змовившись, ведуть кампанію, дискредитуючи мене як депутата. Мер як колишній банкір прекрасно знає, що повернення кредитів не гарантує повернення депозитів. А в банку щодня на рахунках по 100 мільйонів гривень. Чому банк обманює вкладників?», - повідомив він.

Мовляв, міський голова сприяє формуванню думки вкладників, про те, що він винен у банкрутстві банку.

Крім того, вже 2 тижні Романові Бондаруку та його родині погрожують, а днями спалили авто.

«Вони вирішили залякати мене за допомогою бандитів. Два тижні мені і моїй родині погрожують розправою. Днями спалили моє авто. Якщо не реагуватимуть, то я захищатиму себе і родину всіма доступними способами. В мене є сила і засоби дати відпір цим бандитам», - сказав він.

Зі свого боку, міський голова відмовився коментувати звинувачення Бондарука. Лише зазначив, що цей депутат дружить із іншим народним обранцем громади - Андрієм Осіповим. І, вочевидь, готуючись до виборів міського голови, вони намагаються зараз відволікти увагу громадськості від заборгованості перед «Західінкомбанком».

Нагадаємо, близько 5-ої ранку понеділка, 24 березня, біля Волинської обласної друкарні пролунав вибух. Як з’ясувалося згодом – горіло авто депутата міської ради Романа Бондарука.

Очевидці розповідають, що напередодні інциденту біля машини «крутився» якийсь чоловік. А волинські правоохоронці розглядають версію відкриття кримінального провадження згідно зі статею 194 – Умисне знищення та пошкодження майна.

Сам же Роман Бондарук у коментарі Інформаційному агентсву Волинські Новини повідомив, що підозрює певних осіб. Адже, за його словами, напередодні йому погрожували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
петро Показати IP 26 Березня 2014 12:01
виннного шукати не треба будь порядним до кінця. а щодо того що заборгованість перед банком є то це повинні знати усі. і який приклад дає депутат коли не віддає позики. будь достойним депутатом а то депутати що хочуть роблять а шукають винних
Анатоль Показати IP 26 Березня 2014 12:12
на 100% згідний з Петром
Західкідбанк до Анатоль Показати IP 26 Березня 2014 12:29
на 100% згідний з Анатоль
смішно Показати IP 26 Березня 2014 12:30
ото вміє викрутися той бондарук, =))))
Банк Показати IP 26 Березня 2014 12:35
Бондарук винен банку 500 000 доларів США. Коли він брав позику, то і не думав Їх повертати. Тоді він теж думав про родину.
до банку до Банк Показати IP 26 Березня 2014 13:17
це вже спеціально пишите
Олена Показати IP 26 Березня 2014 12:40
Треба всіх почистити на виборах. Люди думайте добре за кого голосувати і не продавайте свої голоси бо взявши гроші за голос ви крадете в 1000000.............. разів більше в своїх дітей.
Постороній!! Показати IP 26 Березня 2014 13:26
так звичайно біда всім , але таке враження що сам Бондарук хоче під цей "шумок" виїхати на білому коні , тобто обернути це все на користь собі.
рома Показати IP 26 Березня 2014 13:38
машинка то застрахована
господи Показати IP 26 Березня 2014 13:53
які всі гниди,злодюги ворюги,і ще сидять в депутатах.кого ми вибираємо,а нікого вони самі вибираються иак як в криму. спалили,добре зробили,вілу має видно теж саме буду
журналіст Показати IP 26 Березня 2014 15:01
а не забагато вже про нього пишуть? таке враження, що більше немає на кого звернути увагу=)
теж журналіст Показати IP 26 Березня 2014 15:13
"... ведуть кампанію, дискредитуючи мене як депутата". Ніхто так себе не дискредитував, як Роман Бондарук. Ніхто! Сам себе, свідомо, наполегливо і послідовно. І не тільки з боргами банку. З цього приводу готується серйозна стаття в пресу. Роман не думає про наслідки свого ляпання. Кожен, хто має здоровий глузд, сьогодні в сесійній залі сміявся з його "заяви". Недалека людина, та й ще підла. Якщо Бог не дав розуму, то нічого не допоможе: ні шикарна машина, ні гроші, ні друкарня. Немає клепки, вважай,що інвалід.
Вася Показати IP 26 Березня 2014 17:06
Рома. Ну ти ж нормальний пацан. Брат Юрка вже в страхову заходив, щось вирішував. А ця мова комусь треба .......??
лучанин Показати IP 26 Березня 2014 17:43
Бондарук не віддаш гроші що мають отримати прості люди-вкладники , не дивуйся якщо почнуть відрізати пальці, вуха,.... вобщем в кращих традиціях таких кідал що хочуть всіх нає...и і нічого за то шоб не було. ...Правий сектор! вам "їжа" для роздумів якщо хочете повернути довіру людей.
ТЕТЯНА Показати IP 26 Березня 2014 19:51
Недалекиий,підлий,самозакоханий у себе шахрай -перевертень,який нагло обікрав людей і при цьому не кається та не визнає своєї провини, має людей за бидло.От на кого повинна спрямовуватись =революційна= енергія =Правого сектору=.
клырый Показати IP 26 Березня 2014 20:02
Чому плачешся. перевертню, що гроші вкрав? Дякуй Богові, що не завалили...
Сотник до клырый Показати IP 31 Березня 2014 18:04
А ти, може, пан праведний, будеш Богові поради давати..."завалити" його, чи не "завалити", "плакатись" по цьому рахунку, чи ні... Ти, розумнику, виходить, і про Бога, і про вбивство людини в одному реченні говориш!?!?!? А тій падлюці, яка палила машину, між іншим права не давав судити і приводити рішення суду (не Божого) до виконання. І всі, писаки, я до всіх звертаюсь, чи є тут такі, що ніколи в житті, НІКОЛИ, не давали хабарі (ГАІ, лікарні, школи, робота, держустанови, тощо), та може і брали, що не крали тим, чи іншим чином, саму малість (малість оправдує крадіжку), не обдурював на гроші (ну так, на пару гривників, це ж не махінації)...А?!?!?! То сидіть, і не скуліть. Треба бути чесним, щоб мати право на критику в такій специфічній ситуації. В країні зараз проблем море, "брат у ворот", а ви "таке" пишите... То з ким прийдеться відбудовувати країну? З такими бездушними, як ви? Тоді Україні капець... Хоча ні, я вас не знаю, у мене більшість нормальних знайомих, і таких вилупків, які підтримують такі методи та таких, що ще радуються з чиєїсь втрати, у мене в знайомих немає. Тому капець вам, а ми відбудуємо Україну, а ви будете скулити і надалі!!!
ооо Показати IP 26 Березня 2014 21:06
який убогий і злостивий народець тут пише, він купить нову машину а ви як скавінчали так і будете і далі скавінчати, більша половина коментарів з одного компютера і я знаю з якого
фокс Показати IP 26 Березня 2014 21:07
Роман тримайся, покараний буде кожен
Читач Показати IP 26 Березня 2014 22:32
А чи не сам він її і спалив, раз застрахована?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus