USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Автобусні зупинки у волинських селах слід розташувати по-новому

30 Грудня 2008 10:10
Волиняни скаржаться на незручне розташування автобусних зупинок у селах. Про це під час наради щодо організації пасажирських перевезень в області розповів начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Миколи Кучеренка, волиняни не так жаліються на зриви автобусних рейсів, як на незручне розміщення сільських зупинок. Згідно зі скаргами, зупинки розташовані таким чином, що людям із клунками доводиться проходити до свого помешкання по півтора-два кілометра.
«Ми їздимо на автомобілях, то нас це питання не тривожить. А пенсіонерів та людей, які їздять автобусами, воно якраз і хвилює», - зауважив учасникам наради начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА.
Заступник начальника служби автомобільних доріг Юрій Ришкевич вважає, що така проблема виникла через те, що при облаштуванні зупинок не враховували перспективу розбудови населених пунктів вздовж траси.
Тому Микола Кучеренко запропонував робити додаткові зупинки, щоб поліпшити обслуговування пасажирів. Проте заступник начальника служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич зауважив, що не можна на пустому місці робити зупинки, оскільки для цього потрібні погодження відповідних служб, проектно-кошторисна документація, будівництво спеціальних «кишень». А для цього потрібні немалі гроші.
«Тоді я сам буду робити зупинки, і не треба ні ДАІ, ні дорожників. Сам поставлю знаки, і попробуйте зніміть їх», - відповів на таке заперечення Микола Кучеренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus