USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автомобільному клубу у Луцьку дозволили орендувати приміщення за гривню

27 Вересня 2017 13:32
Громадська організація, що займається ремонтом та переобладнанням автомобілів для осіб з інвалідністю, отримала право на пільгову оренду приміщення терміном на 10 років.

Про це стало відомо під час 31-ї сесії Луцької міськради 27 вересня.

Так, депутати розглянули проект рішення про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення на вулиці Ковельській, 8, громадській організації «Автомобільний клуб інвалідів «Поршень Волині». У проекті рішення йшлося про застосування для ГО орендної плати за приміщення площею 41,4 метра квадратного терміном до 30 вересня 2020 року.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зазначив, що організація займається переобладнанням автомобілів, тому він просив збільшити термін дії договору оренди до п’яти років.

Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук зауважив, що «Поршень Волині» займається не лише переобладнанням, а й ремонтом автомобілів. До того ж, вони зробили підйомник для осіб, які пересуваються на інвалідних візках, і тепер ті можуть підійматися на третій поверх. Отже, обранець громади просив продовжити оренду терміном на 10 років.

Депутати підтримали цю пропозицію.

Зауважимо, ГО «Автомобільний клуб інвалідів «Поршень Волині» - єдина на західній Україні, що переобладнує звичайні автівки на автомобілі для людей з обмеженими можливостями. Окрім Луцька, це ще можна зробити у Києві та Миколаєві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus