USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спростовують звернення щодо потреб «Айдару»

16 Вересня 2014 21:57
Сьогодні представники благодійного фонду «Ефективне суспільство» опублікували звернення, в якому закликали усіх небайдужих волинян допомогти бійцям "Айдару".

Зокрема збирати кошти пропонувалось на потреби 8 афганської сотні самооборони майдану батальйону "Айдар". Також опублікували список потреб, вартість та реквізити для перерахунку коштів.

Однак прес-служба Самооборони Майдану Волині повідомляє, що інформація не є достовірною та просить спростувати це звернення.

"Самооборона Майдану Волині, як відомо, постійно тримає зв’язок з батальйоном "Айдар". Ми зв’язалися з виконувачем обов’язків командира першої роти батальйону Віктором "Бачою", в якій служать "афганці". З його слів, йому про це нічого не відомо. Ми також зв’язались з командиром другої роти "Захід" Лапіним Ігорем, який теж спростував інформацію. Згідно з твердженнями командирів з перерахованих речей наразі їм нічого не потрібно, особливо враховуючи вказану вартість. Також під зверненням підписаний Сергій Власов, він також про це нічого не знає" - йдеться у повідомленні.

У відповідь на таку заяву Самооборони депутат Камінь-Каширської районної ради Вероніка Романович, яка була ініціатором збору коштів, зазначила, що добровільні внески пропонується зараховувати через благодійний фонд "Ефективне суспільство". Вона стверджує, що через нього пройшли вже немалі кошти, і ні в кого не виникало сумніву щодо його діяльності.

Також жінка зауважила, мовляв, через декілька днів має прибути представник, який зможе підтвердити її слова.

"Є ініціатива громади, ігнорувати її не можна. Я спілкуюся напряму з восьмою сотнею. Протягом тижня має прибути представник, який підтвердить мої слова. Цією людиною є айдарівець Микола Сичук, позивний "Кабул"", - резюмує жінка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus