USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Банада нічого не чув про міграцію старовижівського Руху до «Свободи»

18 Вересня 2008 15:23
Очільник Волинської крайової організації НРУ Володимир Банада не знайомий із інформацією про перехід двох рухівських депутатів Старовижівської райради до ВО «Свобода». Про це пан Банада 18 вересня розповів у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
Як зізнався Володимир Банада, він якраз виїхав у відрядження до Луганської області. За його словами, він ще не знайомий із інформацією про перехід двох рухівських депутатів Старовижівської райради (Івана Омельчука та Віктора Барчука) та значної частини членів райосередку НРУ до лав ВО «Свобода».
Щоправда, пан Банада визнав, що така ситуація цілком можлива. «Щодо Барчука я нічого не знаю, але Омельчук ще наприкінці серпня на крайовій раді попереджав про це», – зазначив очільник волинського Руху.
Довідково:
Іван Омельчук перебував у Русі з моменту його заснування у 1991-му році.
Перед парламентськими виборами 2007 року Старовижівська РО НРУ у своєму зверненні підтримала «Свободу». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 15:33
Всі втікають з Народної Самооборони Нашої України.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 16:32
Це з пробютівського руху втікають. Не можуть справжні націонал-демократи, на відміну від Банади такої, ганьби такої перенести.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 18:11
Всім патріотам треба обєднуватись навколо СВОБОДИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus