USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банада звинувачує помаранчевих у затягуванні судового процесу

12 Червня 2008 23:59
Судовий процес поміж колишніми депутатами Волиньради Володимиром Банадою і Тимофієм Янком проти обласного виборчого блоку «Наша Україна» знову затягнувся. Судове засідання перенесено через відсутність помаранчевого нардепа Володимира Карпука, - інформує 12 червня репортер «Волинських новин».
Власне, представник «НУ» Святослав Туз озвучив клопотання Володимира Карпука, який відбув до Краматорська для роботи у складі парламентської слідчої комісії, про перенесення судового розгляду. Суд, поцікавившись думкою позивачів, відповідачів та третіх осіб, задовольнив прохання народного депутата, призначивши засідання на 13 серпня.
Власне, опісля засідання Володимир Банада у коментарі ЗІКу заявив, що помаранчеві затягують судовий процес: «Третій раз Карпук не з’являється на суд. Тобто він вже розуміє, що справа їхня сфальсифікована, програшна». «Суд попередив, що наступного разу, якщо Карпук не з’явиться на судове засідання справа буде розглядатися без нього», - додав пан Банада.
Натомість представник «НУ» Святослав Туз спростовує закиди у затягуванні процесу. За його словами, помаранчевий нардеп не з'явився до суду через поважні обставини. «Затягування процесу не на користь ні нам, ні позивачам», - зазначив пан Туз.
Довідково:
Екс-депутати Волиньради, рухівці Володимир Банада та Тимофій Янко намагаються через Луцький міськрайонний суд поновити депутатські повноваження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus