USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже завтра: «Бандерштат-2017» у Луцьку

3 Серпня 2017 09:57
Фестиваль українського духу “Бандерштат цьогоріч відбудеться 4-6 серпня. Початок – о 10:00. Місце проведення - село Рованці Луцького району. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

За роки існування фестиваль став візитівкою Луцька. Щороку на “Бандерштат” приїжджають тисячі людей з різних куточків України та з-за кордону. Тут виступали чи не всі найпопулярніші українські гурти.

Програма фесту — різноманітна та насичена, крім головної музичної, також діють і акустична та літературна сцени, гутірки з відомими людьми, майстер-класи, історичні реконструкції, флеш-моби. “Бандерштат” - не просто музичний фестиваль, основною ідеєю є популяризація українського національного духу та патріотизму.

Цьогоріч - кращі гурти України та гості з-за кордону на п’яти музичних локаціях, найактуальніші лектори, традиційний безалкогольний формат, передові літератори країни, спорт, смачна їжа, презентації молодіжних та громадських ініціатив, дискусії та відпочинок.

ДЕ ЛИШИТИ СВОЇ РЕЧІ НА “БАНДЕРШТАТІ”

Гостей, які приїжджають на фестиваль 3го серпня з самого ранку і не знають куди діти свої речі до поселення в наметове містечко, кличуть на територію о 9:00. Тут працюватиме камера схову. А ціна – лише 5 (!) грн. до 17:00.

Про це повідомляють організатори у “Фейсбук“.

“Але май на увазі, якщо не встигнеш прийти за своїм речами, до 17:00, тоді матимеш сплатити викуп) – 50 грн. Ми любимо порядок)) Оскільки наш міст буде споруджений сьогодні в обід, тому на територію фестивалю можна доїхати сівши на маршрутку № 9. Уважно видивляйтеся табличку з написом “Рованці”. Не всі Машрутки доїжджають доїжджають до цього місця”, – йдеться у дописі.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ:



Нагадаємо, минолоріч фестиваль українського духу «Бандерштат-2016» відбувався на іншій локації - на іподромі на вулиці Глушець.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Бандерштат-2016» у Луцьку: день перший – у фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучаночка Показати IP 20 Липня 2017 18:42
ціни звичайно могли б бути менші !
Лучанин до лучаночка Показати IP 3 Серпня 2017 11:17
Підтримую! До речі, а на один день скільки квиток коштує?
затята фестивальниця Показати IP 20 Липня 2017 19:24
мда, нащо групи одна на одну накладати... ніц не встинеш аааааааааа..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus