USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Палиця прокоментував обмеження доступу в облраду

8 Жовтня 2016 13:38
Якщо допустити безлад в облраді, бардак буде і в області. Відповідно, причетні до цього депутати та журналісти мають самі визначитися: чи потрібні їм правила, які б регламентували вхід до приміщення.

Про це заявив голова Волинської обласної ради, засновник Фонду "Тільки разом", член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця під час програми «Протилежний погляд» у прямому ефірі каналу «Нова Волинь» вчора, 7 жовтня.

«Правила і порядок потрібно наводити скрізь. Які мають бути ці правила – потрібно зібратися з журналістами, яких це найбільше хвилює, обговорити та після цього приймати рішення», - додав він.

Нагадаємо, в облраді вже були спроби налагодити пропускну систему, аби до приміщення, зокрема на пленарне засідання, не заходили сторонні особи. Утім окремі представники медіа опісля прохань показати документи, чи то вміст сумок, збунтувалися проти такого рішення.

«Особисто мені обмеження доступу в обласну раду не потрібне. Охорона, яка перевіряє, не потрібна. Я сам справляюся з охороною себе, у мене є кому цим займатися. Чи потрібно на рівні облради мати якісь правила? Так, потрібно! Чи не повинно бути бардаку? Не повинно. Якщо є бардак на рівні обласної ради – безпорядок буде й в області», - висловився Ігор Палиця.

У відповідь на запитання ведучого Тараса Шкітера, чи збирається голова облради все ж впорядкувати процедуру входу до приміщення обласної ради, Ігор Палиця відповів, що в нього було щодо цього своє бачення, яке, власне, грунтувалося на принципах безпеки кожного депутат чи журналіста, який перебуває в приміщенні, але оскільки це підняло бурю в середовищі ЗМІ, то наразі в приміщення облради може зайти будь-хто, поки журналісти самі не схочуть змінити цю ситуацію.

«Я готовий зробити все, як ви хочете. Але чи ви самі не боїтеся, що хтось може принести на засідання щось, що потім вибухне, чи пустить газ? Ви за себе не переживаєте?» - задав риторичне запитання посадовець.

Та додав: «Не все піар, є якісь логічні речі. Порядок – це логічна річ. Людина, в якої бардак вдома, не може керувати якоюсь громадською організацією. Якщо бардак в обласній раді, бардак буде й в області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 8 Жовтня 2016 13:55
Навіть при Клімчуку не було боязні . Справжні злочинці та терористи будбяку охорону проскочать.
КГП до дідо Показати IP 8 Жовтня 2016 15:05
Борис Климчук - людина з Великої літери!
Яна до дідо Показати IP 9 Жовтня 2016 03:22
До приходу пана Палиці ніхто нічого не приносив,а тут вдруг прнесуть:)Так би і сказав що людей наших боїться.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2016 14:12
Шось забагато Палиці за цей тиждень. Це ж не просто так?
капець країні Показати IP 8 Жовтня 2016 20:47
Чи згідні Ви, що від сільської ради, району і до столиці у владі зараз - бандити і бариги... ?
ПАТРІОТ-НАЦІОНАЛІСТ Показати IP 9 Жовтня 2016 08:39
ІГОРЕ!!!!!!!!!! КЕРІВНИКОМ ОХОРОНИ ВІЗЬМІТЬ ГУЗЯ ВІН ЗНАЄ ЯК ШТУРМУВАТИ ОБЛРАДУ,ТИМ ХТО БОЇТЬСЯ ВИДАЙТЕ ПАМПЕРСИ,А В РЕАЛЬНОСЬТІ ВИ ЗГУБИЛИ ДОВІРУ В МЕНЕ І БАГАТЬОХ ПАТРІОТІВ ОДНИМ ЦИМСВОЇМ ПОСТУПКОМ І ЦЕ ПРАВДА.
да Показати IP 9 Жовтня 2016 10:26
я не знаю чи є порядок у владних коридорах, а в області його точно нема. Тим, хто зараз "за рульом" ПОРЯДОК ой як не потрібний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus