USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Башкаленку подякували, а Романюк може піти в мери, - експерти

29 Березня 2010 09:52
Попри формальне отримання посади першого заступника голови Волинської ОДА Олександром Башкаленком, функції першого заступника неформально буде виконуватиме більш довірена особа Бориса Клімчука, а не Башкаленко.

Таке припущення роблять у своєму аналітичному підсумку політичних подій тижня експерти «Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу».

«Призначення першим заступником голови ОДА Олександра Башкаленка було прогнозованим, і фактично є подякою Віктора Януковича за роботу на виборах» - пишуть експерти.
Одночасно експерти пояснюють призначення на посаду заступника голови ОДА досвідченого апаратчика Станіслава Ющика, який вже обіймав цю посаду у команді Клімчука, бажанням нового губернатора «швидко налагодити роботу апарату».
«Відкритими залишаються питання подальшого місця у владі звільнених Віталія Заремби та Віталія Максим’яка, які є людьми не чужими для нового губернатора» - йдеться у підсумку.

Нагадаємо, що першими кадровими рішеннями голови ВОДА Бориса Клімчука стали призначення керівника Волинської обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка на посаду першого заступника голови, й Станіслава Ющика - на посаду заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації

Щодо політичного майбутнього звільненого з посади голови ОДА Миколи Романюка, то експерти припускають кілька можливих варіантів. По-перше, Романюк може повернутися у банківську сферу. По-друге - перейти на доволі високу державну посаду у столицю, опосередкованим підтвердженням чого є представлення нового губернатора Волині віце прем’єр-міністром Сергієм Тігіпком, який позитивно відгукувався про Романюка і з яким давно добре знайомий. По-третє, Романюк може почати «розкрутку» власного політичного місцевого проекту, за прикладом Блоку Бориса Клімчука «Рідна Волинь». «Хоча в умовах, коли очікується повернення до мажоритарної системи на місцевих виборах, виправданість такого кроку неоднозначна» - додають експерти
Ще одним можливим подальшим кроком Миколи Романюка може стати «участь у виборах Луцького міського голови, зі значними шансами на перемогу» - кажуть експерти Центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Ваш Показати IP 29 Березня 2010 10:19
Призначення Башкаленка на посаду заступника це не подяка а нав'язування, не думаю що Борис добровільно взяв собі в помічники шистьору з кримінальним минулим, який і йому своїми діями може зробити масу "приємних" речей...
знаю Показати IP 29 Березня 2010 10:48
Романюк на мера не піде. По-перше нема резону – землі в Луцьку для продажу немає взагалі! Ласих об’єктів комунальної власності теж усього кілька – круто не заробиш! Зате геморою повні штани – дороги, дахи, тепломережі і решта напівживої комуналки. Тим більше, що скоро комуналку віддадуть в концесії, то мерія взагалі буде не «при дєлах». Що їй лишиться – тарифи піднімати і скарги мешканців вислуховувати? Це справа невдячна, Романюк такого не любить, він любить бути «благодєтєлєм». Ось голова облради – це таки да! «Респект і уважуха», а роботи майже ніякої, або ж поїде в Київ, якщо щось класне запропонують.
СВЗ до знаю Показати IP 29 Березня 2010 13:17
ПОЧАЛАСЯ РОБОТА "ДОБРОЗИЧЛИВЦІВ".І КОЛИ ЦЕ М.Я. РОМАНЮК ДАВАВ ЗГОДУ І ПРИЗНАЧАВСЯ НА ПОСАДИ ,ЩОБ ТОРГУВАТИ І ЗАРОБЛЯТИ.ВОЛИНЬ,ЗА ЙОГО КЕРІВНИЦТВА ОДА,БУЛА НАПЕВНО ОДНІЄЮ З УНІКАЛЬНИХ ОБЛАСТЕЙ, ДЕ НЕ ХОДИЛИ ХАБАРІ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯ,ТА ВІДКАТИ В СТОРОНУ ОДА.МИКОЛА ЯРОСЛАВОВИЧ,ЗАВЖДИ НАМАГАВСЯ І РОБИВ ДОБРО ЛЮДЯМ , ГОСПОДАОСТВАМ І БІЗНЕСУ,НА ЯКИХ ПОСАДАХ НЕ ПЕРЕБУВАВ В ОБЛАСТІ.ЙОГО ДЕРЖАВНИЦЬКА ,НАЦІОНАЛЬНА ПОЗИЦІЯ,ЗАЖДИ СТАВИЛА ІНТЕРЕСИ ЛЮДЕЙ,ГРОМАДИ І УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ ВИЩЕ ОСОБИСТИХ БАЖАННЬ І ЕМОЦІЙ,ВИЩЕ ІНТЕРЕСІВ ОКРЕМИХ БІЗНЕС-ГРУП.ВІН ЗАВЖДИ ПОДІЛИТЬСЯ ОСТАННІМ З ДРУГОМ І БУДЬ ЯКОЮ ЛЮДИНОЮ,ВІН КРАЩЕ ВІДДАСТЬ СВОЄ НІЖ ВІЗЬМЕ ЧУЖЕ.З МОРАЛЛЮ І СОВІСТЮВ НЬОГО ВСЕ В ПОРЯДКУ,БУЛО Б ВСЕ ТАК В НАШИХ ДУХОВНИХ ПАСТОРІВ.ЗВИЧАЙНО,ЙОГО З ЗАДОВОЛЕННЯМ ЗАБЕРЕ НАЗАД КЕРІВНИЦТВО ПОРИВАТБАНКУ,АДЖЕ ВІН З НУЛЯ СТВОРИВ НАЙПОТУЖНІШУ,КАПІТАЛІЗОВАНУ ФІНАНСОВУ УСТАНОВУ В ОБЛАСТІ,ЯКА ПРИЙОГО КЕРІВНИЦТВІ, БУЛА ЗАВДИ В ПЕРШІЙ ПЯТІРЦІ СЕРЕД ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ ,ПРИ СКРОМНИХ ЕКОНОМІЧНИХ МОЖЛИВОСТЯХ ОБЛАСТІ.АЛЕ ВАША ДУМКА ПРО ГОЛОВУ ОБЛАСНОЇ РАДИ ,ЦІЛКОМ СЛУШНА.ЯКБИ ДЕПУТАТИ ПОВЕРНУЛИСЯ ДО ЦЬОГО ПИТАННЯ І ОБРАЛИ М.Я.,ГОЛОВОЮ РАДИ ,УТВОРИВСЯ Б ХОРОШИЙ ТАНДЕМ В УПРАВЛІННІ ОБЛАСТЮ,НА БЛАГО РОЗВИТКУ ВОЛИНІ І ВОЛИНЯН.Я В ЦЬОМУ НЕ СУМНІВАЮСЬ.МИ ЩЕ НЕ ЗАБУЛИ,ЯК ЗРАДА БАНАДИ ТА ІНШИХ ЩИРИХ УКРАЇНЦІВ І УНП НЕ ДОЗВОЛИЛИ З РІЗНИЦЕЮ В ОДИН ГОЛОС СТАТИ МИКОЛІ ЯРОСЛАВОВИЧУ ГОЛОВОЮ РАДИ.АЛЕ ДЕПУТАТИ РОЗБЕРУТЬСЯ САМІ,ВОНИ НЕ ДУРНІ.Я ВПЕВНЕНИЙ .ЩО МИКОЛА ЯРОСЛАВОВИЧ,НА ЯКІЙ ПОСАДІ ВІН НЕ ПЕРЕБУВАТИМЕ,ЗРОБИТЬ ЩЕ БАГАТО ДОБРИХ СПРАВ ДЛЯ ВОЛИНЯН,ВОЛИНІ І УКРАЇНИ.ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ,ЩО З ОБЛАСТІ ВІН ПОКИ ЩО НЕ ПОЇДЕ,ТАКІ ФАХІВЦІ І ПОРЯДНІ ЛЮДИ ПОТРІБНІ НАМ НА ВОЛИНІ.ВЕЛИКОМУ КОРАБЛЮ ,ВЕЛИКЕ ПЛАВАННЯ.ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ,ДЯКУЄМО,ЗА СПОКІЙНУ ,ГНЕ ПОЛІТИЗОВАНУ,ПРОФЕСІЙНУ РОБОТУ НА БЛАГО ОБЛАСТІ І ЇЇ ЛЮДЕЙ.НЕ ЗРАДЖУЙТЕ НІКОЛИ СВЇМ ПРИНЦИПАМВ УГОДУ КОНЮКТУРІ.МИ ВАМ ВІРИМО.
ITшник до СВЗ Показати IP 29 Березня 2010 13:44
Поміняйте клавіатуру - у Вас CapsLock западає! До модераторів: на Вашому місці я б не пропускав би такі коментарі, які складно читати і штучно виділяються з-поміж інших. На жаль, я не на Вашому місці...
Кума Показати IP 29 Березня 2010 11:21
На холеру ті аналітікі? Може те, а може то, а може ще то. На кавовій гущі краще погадайте.
Влад Показати IP 29 Березня 2010 12:11
Знаю:Очень точно.И всеми забыто,когда эти слуги назвали всю эту пердешь-демократией.Власть,говорят народная,а мы ваши слуги.Так не забывайте,что шиба,романюк и все с ними шизики из этих недоступных каменных кладбищ- это главные уборщики нашего города всего навсего...
Вол Показати IP 29 Березня 2010 13:36
Тепер пан Башкаленко на місці Заремби так як перший заступник буде опікуватись питаннями сільського господарства, добре що ще з 90х добре навчився кроликів розводити.
2 Показати IP 29 Березня 2010 13:41
До СВЗ - да він би точно Башкаленка в перші заступники собі б не взяв.
для СВЗ Показати IP 29 Березня 2010 14:16
Стоп, а хто каже, що Романюк був поганим губенатором? Абсолютно переконаний, що найкращим!!! Бо він дуже порядний чоловік, патріот і людина слова. Але, погодьтеся, як нормальна людина, він думає про свою кар’єру і свої перспективи. Тому в цьому контексті посада мера - невдячна. Почесті мало, а г...на на голову виллють достатньо. Тому посада голови ради - це просто супер! Тандем Клімчук-Романюк - найоптимальніший варіант.
Яна Показати IP 29 Березня 2010 14:43
Найшла на іншому сайті ссилку на цікаве фото нашого нового першого заступника, цікаво його шеф такий самий? http://storeimg.org.ua/img/704ib9ucvp4k0ew.jpg
Кліп Показати IP 29 Березня 2010 15:02
Ха ха ха фото супер уявляю такого в ОДА. Громадяни заходять а він з секретаркою на колінах і таке виробляє :)))) Волинська область супер.
Х Показати IP 29 Березня 2010 15:04
До Яни - да за це фото йому номінацію ідіот року можна давати відразу :))))
РДА Показати IP 29 Березня 2010 15:08
Яні - ти супер всім офісом повзаємо :))) До Волинських Новин - ви робили різні рубрики людина року добавте будь ласка номінацію придурок року у вас вже і перший номінант є.
Стидо Показати IP 29 Березня 2010 15:10
Олександр Констянтинович як вам не соромно під партійним прапором таке з дівкою вичворяти :)))))))))))))))
Яні Показати IP 29 Березня 2010 16:11
Дівка - це прес-секретар обласної ПР - Ірина Сінчук. От!
Знаючий Показати IP 29 Березня 2010 16:54
Ірину я знаю, працювала на "Аверсі", "ВТ", зараз начебто років з два в Києві. Може родичка чи допомагала регіончикам щось по журналістиці.
Все знаю Показати IP 29 Березня 2010 17:01
Ірка не настільки дурна щоб на такого повестись...
. Показати IP 29 Березня 2010 17:03
ага судячи з фото близька родичка :)))
Тарас Показати IP 29 Березня 2010 18:00
народ це не фото це агітаційний передвиборчий плакат - "я і моя команда ідемо на вибори" :)) Пане Клімчук візьміть ше собі в заступники Шибу та Грицюка. Вони не повинні ходити по одному :)))
Хохма Показати IP 29 Березня 2010 21:49
Яна, большое человеческое СПАСИБО!!!
Рівненчанин Показати IP 29 Березня 2010 23:09
Тепер я розумію чому на волині перемогла не партія регіонів а БютЮ, дивно що взагалі з таким керівником за ПР хтось проголосував.
Семен Показати IP 30 Березня 2010 09:54
Фотка жесть! А че вы хотели - живой же человек! А ведь лукавил в свое время когда говорил, что после 40 тупо хочется денег... видно не только денег!
Антон до Семен Показати IP 31 Березня 2010 21:56
СОромно, що таких людей "приводять" до влади.
В Показати IP 31 Березня 2010 22:19
Хлопці, що ви тут коментуєте всім абсолютно байдуже до ваших, думок та побажань. Бізнесмен захтрів стати чиновником - став, чиновник захоче ваше майно- забере, міліціянт захисить того в кого є гроші і.т.п Ви живете в Україні. Або змиріться або шукайте іншої долі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus