USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Батьківщина» переходить в опозицію

5 Квітня 2016 16:28
Партія "Батьківщина" вийшла з переговорів про створення коаліції та оголосила про перехід в опозицію, - повідомляє видання "Лівий берег". "Сьогодні я можу оголосити консолідоване рішення нашої політичної сили Ми прийняли рішення, що ми виходимо з безперспективного переговорного процесу про створення нової коаліції Ми переходимо в демократичну, проєвропейську опозицію", - заявила у вівторок у Львові лідер партії Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що раніше в опозицію пішла "Самопоміч".

ЧИТАТИ ЩЕ: «САМОПОМІЧ» ТА «БАТЬКІВЩИНА» ПІДОЗРЮЮТЬ ПОРОШЕНКА У «ПОДВІЙНІЙ ГРІ»

Тимошенко пояснила рішення про перехід в опозицію тим, що вимоги партії щодо входження в коаліцію ігноруються.

При цьому Тимошенко заявила, що "Батьківщина" буде підтримувати у Верховній Раді необхідні для держави законодавчі ініціативи.

"Якщо в парламенті будуть народжуватися законопроекти, які реально потрібні країні, які можуть допомогти людям в цей складний кризовий час, наша команда в парламенті буде голосувати за те, що ми вважаємо правильним і потрібним", - сказала вона.

На її думку, рішення "Батьківщини" про перехід в опозицію є єдиним правильним рішенням в нинішніх соціальних і економічних умов.

Як відомо, у "Батьківщині" хотіли, щоб у парламенті до створення коаліції були ухвалені "певні законопроекти".

ЗМІ ж заявили, що фракції "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" вирішили формувати коаліцію без участі "Батьківщини" та "Радикальної партії".

Відповідальність за створення нової коаліції була покладена на народних депутатів Ігоря Кононенка і Сергія Березенка (обидва представляють у парламенті БПП), від "Народного фронту", близького до Арсенія Яценюка, Андрія Іванчука, а також на заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука, який може увійти до нового уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ковель Показати IP 5 Квітня 2016 16:30
Из кааліції в апазицію. Как не порвать колготки в политических фрикциях. Практическое руководство
лучани Показати IP 5 Квітня 2016 16:35
Поступила команда з Крємля. Агентка Путлєра Тімашєнка завжди готова.
зося Показати IP 5 Квітня 2016 16:51
... одна лиш я.
123 Показати IP 5 Квітня 2016 17:00
Косата Юлька пройшла ребрендинг і тепер стара шматка позиціонується як шовкова. Біда українського політикуму полягає в нескінченній боротьбі популістів за кормушку. ВОНА була, є, і буде.. А який би безцінний подарунок зробила Юлька народу, якби зіграла в ящик ще при янику?!
кореш до 123 Показати IP 5 Квітня 2016 19:09
Прямо в "яблучко!"МОЛОДЕЦЬ!
123 Показати IP 5 Квітня 2016 19:02
Правильне рішення підтримуємо .Бути разом з офшорами які продовжують брехати скрізь і всюди не поважати себе. Ця влада займається геноцидом свого народу.Вже скоро за воздух скажуть платити. За що жити, і за що вмирає наша молодь на сході , а ті державу дерибанить .Коли наідяться?
народ України Показати IP 5 Квітня 2016 19:24
Віче нехай щонеділі збирають в м.Києві на Майдані ! Вони це вміють... І гасла красиві кидають народу ...а може ще раз ми - лохи повіримо !
НЕЛУЧАНИН до народ України Показати IP 5 Квітня 2016 19:43
ти - не народ України. ти - його нікчемна частина
Степан Т. Показати IP 5 Квітня 2016 19:41
" Розбудували " нову демократичну державу , вони стали жити краще , і ми " раді " за них . Чекаємо нову порцію лапши ...
Анонім Показати IP 5 Квітня 2016 19:45
і з ким тепер чоколядний пеця-офшор буде кааліцію варганити ? мабуть з бувшими ригунами
кому ми потрібні Показати IP 6 Квітня 2016 07:09
з такою брехливою і злодійською владою.... (ні ЄС , ні США). "Ми переходимо в демократичну, проєвропейську опозицію", - заявила у вівторок у Львові лідер партії Юлія Тимошенко, головна аферистка на Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus