USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байцим зібрався до Клімчука

30 Грудня 2010 15:59
Депутат Волинської облради Василь Байцим має намір вступити до депутатської групи «Нова Волинь», яку створив губернатор Борис Клімчук.
Цю інформацію Василь Байцим підтвердив у коментарі ЗІКу.
Василь Байцим зізнався, що має намір вступити до губернаторської групи в облраді: «Бо «Нова Волинь», на запевнення лідера цієї групи Бориса Клімчука, буде опікуватися і будівництвом нового аеропорту на базі луцького військового аеродрому».

«Тому що ми отримали «зелене світло» тепер на рівні віце-прем’єра Бориса Колеснікова. Звісно, я зроблю все, щоб нова Волинь була з новим аеропортом на базі луцького військового аеродрому», – додав Байцим.

Нагадаємо, 10 грудня депутата облради Василя Байцима виключили із ВО «Батьківщина ».

28 грудня оголошено про створення у Волиньраді групи «Нова Волинь» на чолі із головою ОДА Борисом Клімчуком. До цієї групи увійшли 37 депутатів із 80-ти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Viktor 69 Показати IP 30 Грудня 2010 16:21
М-да... У консервованій банці тушок ім. Бориса Клімчука з'явився ще один тушканчик... Але їй-бо... я не можу із БЮТ... скільки разів у них виникали ці проблеми із зрадниками, а вони їх все не вирішують і не вирішують... Набирають все нових і нових ТУШКАНЧИКІВ...
Человек Показати IP 30 Грудня 2010 16:41
Эти люди: байцимы,карпуки и другие пойдут за кем хочеш и, примут любую власть и веру, лишь бы быть у корыта... и иметь доступ к денежным потокам. Увы, но так у нас было, есть и будет!
дідо Показати IP 30 Грудня 2010 17:19
самодур Клімчук взяку шваль збирає коло себе...от і Байцим,який надавав податкові пільги для фірми Енергія за відкат...
Михайло Наход Показати IP 30 Грудня 2010 20:47
На круглому столі, що відбувся 27 грудня і який був присвячений підсумкам політичного року (http://www.cpaec.org.ua/news/view/355) один колега зазначив, що на останніх місцевих виборах на Волині перемогла "партія чиновників". Важко не погодитись з цією тезою, особливо коли спостерігаємо, як чиновники з різних політичних таборів вчиняють різні дії та роблять політичні кроки лиш би залишатись при посадах.
KGB Показати IP 31 Грудня 2010 08:30
Ось багато критиків, просто ла-ла - це все легше ніж щось робити! А люди кваліфіковані і щось можуть для області зробити, а не те що юлеботи і подібні. Досить! Науправлялісь вже! Дайте людям все до ладу привести після п'ятирічної розрухи!
VSC до KGB Показати IP 31 Грудня 2010 10:11
Дальше создание лагеря и посадка 98% жителей Украины на 10 лет без права переписки?
хронікер Показати IP 31 Грудня 2010 10:55
Нічого додати більше того, що написав стосовно Якубюка не можу. Тільки оце Байцим уже гарно навчився у старших товаришів http://www.volynnews.com/news/volyn/klimchuk_maye_svoyu_deputatsku_hrupu_dokument/ Хронікер 28 грудня 22:37 Відповісти Отже, Якубюк Анатолій Миколайович, позафракційний... Вершина постіндустріального людського цинізму. Велет обкомівського інструктажу. Вчора - солодкоголосий мушкетер Жанни д`Арк, сьогодні - асенізатор Шрека. Рівно рік тому ходив редакціями разом із ще одним хамелеончиком - вгодованим різними владами вчорашнім блискучим опозиціонером Геннадієм Геннадійовичем, а сьогодні - головним Споживачем - це був чудовний тандем, який із Піною (за С. Пирожком) в роті доводив, що "другой альтернатіви нєт", так, Юля - із своєю половою в голові, але є тільки не Шрек, тільки не бандит, тільки не "ця донецька наволоч". А папірчики-відозви до общественності від імені мистецько-літерадурного бомонду хто перший закликав підписувати? Мать його за ногу, Анатоліє Миколайовичу, мать його за ногу... Покаялися? Коли на прийомі у височезному Кабінеті були?.. Ще вночі з 1 на 2 листопада? Ніяк тільки не збагну - на фіга воно - оце блюзнірство і пристосуванство - цим стариганам, які кочують з крісла в крісло, з партії в партію, з фрикції у фікцію? Які вчать молоду скоробагатькову поросль так само зраджувати на кожному кроці, прикриваючись ..Україною (аякже - за інтереси її, неньки, живу, її намагаюся рятувати із щораз гіднішими достойниками). Хворі люди? Тупо ненавиджу. І не тільки одного Якубюка-політика, даруйте, Анатолію Миколайовичу, що на вас зірвався, тут у списку ще з десяток ваших "побратимів" і посестр.
Стрийко Показати IP 2 Січня 2011 15:14
Був про нього кращої думки. Видно Грицюк-таки був правий:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus