USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безпеку луцьких школярів під час толоки забезпечуватитуть правоохоронці?

17 Березня 2009 12:47
Працівники підприємств, установ та організацій міста Луцька отримали, згідно з наказом міського голови Богдана Шиби, території, де вони повинні навести лад. Про це під час наради з питань організації та проведення загальноміської толоки з впорядкування прибережної захисної смуги та водоохоронної зони річки Сапалаївка від вулиці Задворецької до вулиці Набережної розповів начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока, – 17 березня інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив Борис Сорока, міський голова вчора підписав наказ про проведення загальноміської акції «Екологічний квартал», яка проходитиме з 16 березня по 12 квітня цього року.
«Ми бачимо у якому жахливому стані перебувають місця загального користування, парки, прибережні захисні смуги водоохоронних зон. Останні перетворилися у стічні канави», – сказав пан Сорока.
Відтак, проблемні території поділили на 4 зони, де установи та організації, які там розташовані, повинні спрямувати певну кількість людей для прибирання. «Для цього ми визначили день – 19 березня відбудеться ця загальноміська толока. Представники всіх підприємств отримали розпорядження Богдана Шиби разом із картою, та визначеними місцями, за які ви відповідатиме», – додав Борис Сорока.
До робіт залучатимуть, за словами пана Сороки, і школярів, і людей, котрі за вироком суду повинні виконувати громадські роботи. «Ліквідувати стихійні сміттєзвалища та водні затори, знищити сухі дерева – головне завдання акції», – констатував посадовець.
Однак, співробітники закладів освіти звернулися з проханням до пана Сороки, аби на час робіт правоохоронці слідкували за дорожнім рухом. «Минулого року ми стикнулися з такою проблемою: автомобілі по вулиці Шопена їздять дуже швидко. Прибирати потрібно по обидва боки вулиці. А діти є діти», – переконував лучанин.
Упродовж заходу учасникам наради демонстрували фото територій, які потребують негайного реагування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus