USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Безробітних українців мобілізовуватимуть через службу зайнятості

18 Січня 2024 15:05
Військові частини розміщуватимуть пропозиції щодо працевлаштування на «Єдиному порталі вакансій» Державної служби зайнятості.

Як передає УНІАН з посиланням на пресслужбу уряду, особливу увагу приділять розміщенню цивільних вакансій, які важливі для підтримки війська в тилу.

«З цього порталу пропозиції можуть отримувати безробітні по всій Україні. Особливий акцент робиться на цивільних спеціальностях, які забезпечать функціонування та підтримку в тилу», – зазначили у Держслужбі зайнятості.

Читати ще: Жорстка мобілізація: Лубінець прокоментував викрадення людей

Крім того, планується проведення відбору та професійного навчання кандидатів за замовленням Сил оборони. В уряді впевнені, що це важливий крок, який посилить оборонну спроможність України.

«Це надзвичайно важливий крок. По-перше, він допоможе посилити оборонну спроможність країни. По-друге, дає можливість кандидатам обирати спеціальності та підрозділ для подальшої служби», – прокоментувала перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко.

Наприкінці 2023 року Президент Володимир Зеленський повідомив, що військові попросили мобілізувати ще до 500 тисяч наших громадян. Пізніше Кабмін подав у Раду проект закону, який передбачалося покращення мобілізаційних заходів. Документ обговорювали у парламенті за участю Валерія Залужного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
є Показати IP 18 Січня 2024 15:18
мобілізуйте муніципалів
Точно до є Показати IP 18 Січня 2024 15:41
І поліціянтів, отих нових що на гребні змін повипливали.
Ася Показати IP 18 Січня 2024 15:37
А смурфiкiв слабо?
ВІРУС Показати IP 18 Січня 2024 16:35
ЯКЩО особа СУНИЦЯ В ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ,ЩОБ ЇЙ ЗНАЙШЛИ РОБОТУ ТО НА ВІЙНІ З ПЕЇ МОЖЕ БУТИ ЛИШЕ ДВУХСОТИЙ.....
ОДІН. Показати IP 18 Січня 2024 16:37
ПРИ ТАКИХ ПІДХОДАХ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ РИЗИКУЄ ПЕРЕЙТИ В БЕЗРОБІТНІ.
Іван Показати IP 20 Січня 2024 21:34
Всіх потрібно мобілізовувати,абсолютно,з кожної квартири і кожного дому.А з тих,що відмажуться за станом здоров'я знімати половину доходів,що на картки капає на потреби ЗСУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus