USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Білорусь обмежила в'їзд до районів, що межують з Україною: де саме

21 Грудня 2022 10:56
Білорусь обмежила в’їзд до прикордонної смуги у трьох районах Гомельської області поблизу кордону з Україною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на «Белта».

«Тимчасово обмежити в’їзд (вхід), тимчасове перебування та пересування у прикордонній смузі в межах Лоївського, Брагинського та Хойніцького районів Гомельської області», – йдеться у постанові Ради міністрів Білорусі.
Обмеження нібито не поширюються на фізичних осіб, які в’їжджають для службових обов’язків, до місця проживання та родичів.

Варто зазначити, що саме ці райони були задіяні у наступі російських військ на Київську та Чернігівську області 24 лютого.

Нагадаємо, що 13 грудня за дорученням білоруського диктатора Олександра Лукашенка армія РБ почала раптову перевірку бойової готовності.

Разом з тим, Інститут вивчення війни (ISW) наголосив, що участь Білорусі у війні проти України залишається малоймовірною.

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що ризик участі військовослужбовців збройних сил Білорусі у повторній спробі наступу на Україну цієї зими існує, однак це не в інтересах керівництва РБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus