USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Біологічна зброя і гопники у Луцьку. ФОТО

29 Вересня 2013 12:02
Перша гра VI сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» зібрала сім команд-учасниць та сотні глядачів. Гостей заходу чекали нові команди, оновлене журі, і, звичайно, свіжі жарти. Потішити луцьку публіку приїхали гості зі Львова, Миколаєва, Млинова, Запоріжжя, Скадовська, Вінниці, Тернополя, Києва та Суходолів.

Після літніх канікул у Луцьк знову повернувся КВН. Цієї події з нетерпінням чекали не тільки КВНщики, але й глядачі – в Палаці учнівської молоді була майже повна зала гостей.



Розважали присутніх «Великі географічні відкриття» (Луцьк-Львiв-Млинiв-Миколаїв), «Загорецька Людмила Степанівна» (Львів), «Смайли» (Скадовськ-Запоріжжя), «Фант Він» (Вінниця), «Збірна ТНЕУ» (Тернопіль), «Позитивні віруси» (Суходоли) та «Трамвай №8» (Київ).



Дещо оновився і склад журі. Старання команд оцінювала ведуча «СІД-FM» Вікторія Жуковська, лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук (він же Тіма), редактор і ведучий Студентської ліги Луцька Станіслав Ольшевський, екс-КВНщиця Олена Довгалюк та телеведуча Богдана Шевчук. Незмінними залишились, хіба що, ведучий ліги КВН «Волинь» Андрій Зубенко та веселий гумор від КВНщиків.

Команди зіграли чотири конкурси: візитка, розминка, біатлон та стем, за результатами яких третє місце посіли львів’яни «Загорецька Людмила Степанівна», друге - за тернопільською командою «Збірна ТНЕУ», а перемогу вибороли «Великі географічні відкриття».



За вечір прозвучало чимало жартів, які «порвали» зал. Ось лише деякі з них:
«Якщо мама кличе тебе з балкона їсти, то ти – сільський мажор, бо в тебе двоповерхова хата».

«Що спільного між Луцьком та Києвом? Ті і ті носять житомирські шкарпетки».

«Весільний лімузин в Горохові для того щоб розвернутись - їде у Луцьк».

«Вчора була в «Зефірі»? Сьогодні йдеш в «Золото»? Завтра – в «Голлівуд»? Мала, поїдь додому, поможи мамі бураки сапати!».



«Мати 6-річного, 7-річного, 8-річного та 9-річного хлопчиків шукає 10-річного для того, щоб зібрати стріт-флеш».

«В Миколу Азарова вселили хромосому викладача української мови. Вже на першому засіданні він зібрав з депутатів Верховної Ради по 200 гривень на штори».

«Дуже розумний і начитаний хлопчик - досі хлопчик».

«Альфонс-невдаха живе на гроші мами».



«У нас завтра виступає «Дзьідьо» та «Лісапєтний батальйон». А яка біологічна зброя є у вас?».

«Не я б’ю, верба б’є», - кричав Василь Вірастюк, розмахуючи деревом».
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 29 Вересня 2013 13:19
«Вчора була в «Зефірі»? Сьогодні йдеш в «Золото»? Завтра – в «Голівуд»? Мала, поїдь додому, поможи мамі бураки сапати!» 5 балів! Контингент луцьких нічних клубів підмічений в точку!
TZ Показати IP 29 Вересня 2013 13:42
«Дзьідьо» - це хто чи що? А ще інших підюджуєте. Ньо-ньо...
Кажома Показати IP 29 Вересня 2013 14:09
Стем Загорецької був найсмішніший.На розминці в ТНЕУ була лише одна смішна відповідь,а бали ніби вони болт за болтом валили.
Роман Показати IP 29 Вересня 2013 14:49
Моє особисте враження, що журі під впливом авторитету одного з учасників команд, трохи зависила бали. ВГВ ніяк не тянуть на перше місце. 1.ТНЕУ 2.Віруси 3.ВГВ 4.3ГЛС Загалом було весело, було з чого посміятись, не враховуючи істеричного сміху деяких глядачів) Не вистачало антракту, оскільки на тих стільцях висидіти все дійство, це дійсно подвиг. Якщо протягом антракту продавати якісь товари(організаторам міроприємства) можна зменшити вартість квитків за рахунок додаткового прибутку, оскільки ціна на запрошення є завищеною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus