USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Від оренди землі на Карбишева бюджет щомісяця отримуватиме 300 тис.

27 Червня 2018 13:13
Депутати міської ради ухвалили 20 дозволів щодо оренди землі у мікрорайоні КРЗ. За попередніми розрахунками, це даватиме надходження в міську казну в сумі більше 300 тисяч гривень щомісяця.

Рішення про дозвіл оренди ділянок депутати прийняли під час засідання сесії Луцької міської ради 27 червня.

Зокрема, на сесії запропонували розглянути 20 проектів рішень про надання дозволів на умовах оренди земельних ділянок для обслуговування адміністративних та господарських споруд для ТОВ «Волиньзахідресурс» та ТОВ «ЛКПФ».

Зауважимо, що йдеться про землю на вулиці Карбишева, 3.

Депутат Олександр Козлюк закликав колег підтримати ці звернення.

«Тут йдеться про ділянки на Карбишева, де є різні власники. Якщо будемо зволікати, то втрачатимемо понад 300 тисяч гривень щомісяця. Там є їхнє майно, вони так чи інакше користуються цією землею. Проте, після схвалення, платня від оренди піде в казну міста», - зауважив обранець громади.

Зі слів його колеги Євгенія Ткачука, підприємцям варто подякувати, адже вони не уникають сплати податків, мають належно оформлені документи й хочуть вносити свою долю у розвиток міста.

«Як би так вчинили й усі інші підприємці, які ведуть бізнес на Карбишева, то ми значно більше дворів відремонтували б. Вони не тільки оренду платитимуть за свої приміщення, а й за спортивний стадіон», - пояснив депутат.

Присутні підтримали усі звернення щодо оренди. До слова, загальна площа усіх цих ділянок – 25,4 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Онаній Показати IP 27 Червня 2018 13:18
Може хтось і отримує!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus