USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Британія розкриє імена росіян-олігархів із офшорами - The Times

26 Квітня 2018 19:19
Наступного тижня у парламенті Великої Британії планують представити законопроект, який зобов'яже розкрити імена російських олігархів, які тримають гроші в офшорах під британським прапором.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Times.

"Наступного тижня (у британському парламенті - ред.) планують представити законопроект, який зобов'яже розкрити імена російських олігархів, які тримають гроші на заморських територіях, що перебувають під суверенітетом Великої Британії", - йдеться у повідомленні.

Ініціатори законопроекту вважають, що нинішня секретність даних дозволяє займатися відмиванням грошей, що, в свою чергу, сприяє корупції, криміналу й утискам, зокрема і в Росії.

Зазначається, що податкові гавані, такі як Британські Віргінські острови й Кайманові острови, досі відмовляються розкривати імена осіб, які отримують вигоду від володіння активами в їхніх юрисдикціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus