USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Британці закликали Мей погодитися на «жорсткий» Brexit, – The Independent

30 Березня 2019 23:25
Більше половини консерваторів з британської Палати громад закликають прем’єр-міністра Терезу Мей погодитися на вихід країни з ЄС без двосторонньої угоди з Євросоюзом.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на The Independent.

Так, 170 з 314 депутатів-консерваторів виступають за «жорсткий» Brexit. Прихильники цієї ідеї письмово звернулися до Мей із закликом вивести країну з ЄС 12 квітня 2019 року незалежно від того, чи буде на той час готова якась угода, яка регламентує цей процес.

Нагадаємо, що 29 березня парламент Великобританії в третій раз відхилив угоду прем’єра Терези Мей, узгоджену з Брюсселем, про умови виходу з Європейського Союзу.

Глава Європейської ради Дональд Туск прийняв рішення скликати саміт ЄС у зв’язку з ситуацією.

23 червня 2016 року британці на референдумі сказали «ні» збереженню членства Великобританії в складі Європейського Союзу. За вихід країни з ЄС проголосувало 52% виборців, проти – 48%. Шотландія і Північна Ірландія в основному проголосували за збереження членства Сполученого Королівства в ЄС, а Уельс і Англія підтримали Brexit.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus