USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Будемо мучитися, бо депутати хочуть, щоб їх обрали, - губернатор Волині

26 Жовтня 2009 15:11
Тільки адресна допомога може зняти проблему бюджетної нестачі грошей на пільги, заявив голова Волинської ОДА Микола Романюк. Про це 26 жовтня інформують «Волинські новини».
«Пільги у нас ніхто не повинен мати – ні пенсіонери, ні інші категорії. А людям, які на них заслуговують, має бути доплата – на компенсацію комунальних та інших послуг», – вважає волинський губернатор.
«Ми двічі зверталися до Кабінету Міністрів: давайте експеримент проведемо на Волині, давайте зробимо адресну допомогу всім! Гроші будуть іти людям, люди будуть платити за свої послуги», – розповів в ефірі телеканалу «Аверс» Микола Романюк.
«Хто може нормально вирахувати: скільки людей у нас і якими пільгами користуються?» – задав риторичне питання губернатор.
«Усі програми, які сьогодні діють на Волині і пов’язані з пільговиками, фінансуються з держбюджету в середньому на 12%. У нас же ж як? Депутати зберуться і, щоб їх обрали, знов чергову категорію населення зроблять пільговою. І все – прийняли і забули. Дивіться, що зробили з дітьми війни: змусили людей ходити по судах», – сказав голова ОДА.
«Тільки адресна допомога може зняти цю проблему. Але в проекті держбюджету на 2010 рік цього не передбачено. Знову будемо мучитися наступний рік так, як у цьому», – резюмував чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus