USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

«Бунт і саботаж», – Савченко про волинських перевізників, які відмовляються від маршрутів

29 Листопада 2018 13:02
У той час, коли на Львівщині десятки маршруток курсують навіть цілком понівеченими дорогами, перевізники на Волині відмовляються їздити в деякі населені пункти шляхами, що перебувають у кращому стані, - обурюється голова ОДА.

Про це йшлося під час засідання Волинської Ради Регіонального Розвитку 29 листопада у Луцьку.

Голова облдержадміністрації звернув увагу на проблему автобусного сполучення між населеними пунктами Волині. Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зазначив, що депутати обласної та місцевих рад повідомляють про те, що перевізники не бажають їздити, мотивуючи це поганим станом доріг. З його слів, раніше в управлінні транспорту ОДА «були певні перекоси».

«Перед призначенням сюди я у березні відпочивав у Східниці. Там взагалі немає дороги, просто немає дороги. Я вперше зрозумів, що таке напрямок. Навіть ознак тротуару немає і їздять десятки маршруток. У нас є кращі дороги і ніхто не хоче їздити. Це – бунт, саботаж, якщо хочете знати», - відзначив Олександр Савченко.

Він погодився, що дороги потрібно ремонтувати, виділяючи кошти на найбільш критичні ділянки. Голова ОДА зауважив, що наразі рівень доходів не дозволяє побудувати багато нових доріг, втім, завдяки митному експерименту вдалося відремонтувати автошлях від Луцька до Володимира-Волинського. Однак ці роботи наразі не стосуються місцевих доріг, які знищуються лісовозами та зерновозами.

Олександр Савченко нагадав, що в область завели п’ять вагових комплексів, а кожен штраф становить дві тисячі євро, тож частково проблему понаднормово навантажених великогабаритних автомобілів вдалося вирішити. Проблемою лишається висока вартість кожного вагового комплексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 29 Листопада 2018 13:29
Можна подумати шо Савченко на маршрутках iздить. От забрати б в усiх наших начальничков державнi джипи з водiлами, шоб начальнички також iздили на маршрутках, то порьядок би швиденько встановився б
# Показати IP 29 Листопада 2018 13:46
Особливо вирішили на Маневичі фури як їхали з перегрузами так і їдуть а коли стоїть вага то стоять по обочинах до вечора.Весною буде не дорога а напрямок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus