USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Бустер чи автокрісло: що вибрати?*

21 Січня 2021 08:59
Надати дитині безпеку під час руху в автомобілі – завдання батьків. Сьогодні дітей до 12 років заборонено перевозити в машині без спеціального сидіння. Так що ж краще вибрати: дитяче автокрісло чи бустер в Алло?

Особливості та переваги автокрісел

Автокрісло – це мініатюрне автомобільне крісло, що монтується на задньому сидінні машини за допомогою спеціальних кріплень. Система Isofix гарантує надійне розміщення та фіксацію крісла. Конструкція має сидіння, спинку, бокові стінки, підголівник та окремі ремені безпеки. Усе це надає пасажиру низку переваг:

надійну фіксацію за допомогою ременів;

розподіл навантаження у випадку зіткнення;

боковий захист та захист голови;

комфорт;

зручне спальне місце.

Дитячі крісла каркасного типу необхідні для дітей до 6 років. Маленьку дитину неможливо зафіксувати штатними ременями безпеки, а ремені в автокріслі надійно фіксують малюка на місці. Маленький пасажир не заважатиме водієві стежити за дорогою і залишиться на своєму місці в разі аварії або різкого гальмування. Наявність спеціального сидіння втричі зменшує ризик травмування під час руху та кількість летальних випадків під час ДТП.

Для юного пасажира також важливо мати зручне місце для відпочинку. В автокріслі комфортно спати завдяки м’якій спинці та підголівнику, який підтримує голову.

Бустер: конструкція та функції

Бустер відрізняється спрощеною конструкцією у порівнянні з кріслом. Він не має ані спинки, ані бокових стінок. Це м’яке сидіння, яке дозволяє підняти дитину до рівня штатних ременів безпеки. Така конструкція розрахована на дітей від 6 до 12 років вагою від 15 до 32 кг.

Переваги бустерів:

надійна фіксація;

компактність;

легкість;

помірна ціна.

Автомобільний бустер – оптимальний варіант для дітей від 8 років. Малюки 6-7 років в залежності від ваги можуть комфортно почуватися в каркасному автокріслі. Якщо простору достатньо, вага не перевищує показники, на які розраховані ремені, краще вибрати автокрісло. Якщо малюку тісно й незручно в кріслі, а вага дитини більше 15 кг, то бустер стане найкращим рішенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus