USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чаруківській громаді відмовляються віддавати пайові землі

18 Вересня 2008 18:42

Під час особистого прийому у першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Віталія Заремби представники селянської громади села Чаруків Луцького району вимагали зустрічі волинських владців з керівником підприємства ВАТ «Луцьке АРТП», який відмовляється віддавати пайові землі селянам. Про це 18 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Пайових земель у селі Чаруків є 76 гектарів. Більша частина з них – власність ВАТ«Луцьке АРТП». За словами представників сільської громади, отримавши землю у власність, підприємство не використовує його за призначенням. Тому громада вимагає повернути землі пайовим власникам.
Однак керівництво ВАТ«Луцьке АРТП» заявляє, що землі повернуться у тому випадку, коли судовим рішенням анулюють договори між орендарем та орендодавцями. Як наголосили представники чаруківської громади, із 102 поданих запитів, суд прийняв рішення на користь громади у всіх 102 випадках, та керівники підприємства і далі відмовляються повернути землі громаді.
Пан Заремба сказав, що 23 вересня відбудеться його виїзд, разом з головою Луцької райдержадміністрації Володимиром Демчуком, у село Чаруків, де і відбудеться обговорення цього питання, разом із керівництвом ВАТ«Луцьке АРТП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мінонА Показати IP 18 Вересня 2008 22:34
Здається мені, що цю проблему вже збирався вирішити Дмитрук...
Один у полі Показати IP 18 Вересня 2008 22:39
правильно не Демчик, а Демчук :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus