USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому на Волині недоотримали 12 мільйонів у місцеві бюджети

17 Серпня 2015 18:11
Приблизно 12 мільйонів гривень – «між небом та землею» через відсутність переоформлення договорів на землю щодо зміни ставки оподаткування.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 серпня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, є чимало фактів, коли ДФС не може виконувати свої функції з адміністрування податків, тому що є чимало випадків незавершення тих чи інших робіт і юридичного оформлення документів. Так, приблизно 12 мільйонів гривень надходжень у місцеві бюджети за рахунок земельного податку «між небом і землею». Це – не переоформлені договори щодо зміни ставки оподаткування.

Частина представників бізнесу не встигає або не хоче оформляти такі документи і, як наслідок, фіскальна служба не може проводити адміністрування. Місцеві бюджети різних рівнів недоотримують приблизно 12 мільйонів гривень. Отже, голова ОДА просив відповідні структурні підрозділи облдержадміністрації та Головне управління Держгеокадастру, районні та міські ради, а також ДФС скоординувати свої дії, спрямовані на використання земельних ресурсів та оподаткування надання послуг з використання цих ресурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus