USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ігор Палиця пояснив, чому Столяр очолив КП «Волиньприродресурс»

4 Лютого 2017 13:22
Враховуючи той факт, що підприємство «Волиньприродресурс» знаходиться в комунальній власності, обласні депутати мають всі механізми контролю, аби забезпечити прозору роботу структури і її керівника. Депутати обрали керівником КП Василя Столяра, разом з тим, голова облради мав інші кандидатури.

Про це голова Волиньради Ігор Палиця заявив під час спілкування з журналістами в прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Голова обласної ради зауважив, що призначення Василя Столяра було ідеєю депутатів, в той час як він мав інші кандидатури – молодих спеціалістів.

«Таке було рішення депутатів, я погодився з їньою думкою. Столяра я знаю давно, сподіваюсь, він буде працювати на громаду чесно. А маючи механізми контролю, працювати не чесно ми не дамо», – підсумував Ігор Палиця.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, депутат Василь Столяр був головою постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. Також активно бере участь в робочих групах щодо вивчення питань видобутку корисних копалин на території області. Тимчасовим виконувачем обов’язків голови КП був Веніамін Туз, проте останнім часом він перебуває на лікарняному.

Голова Волинської облради Ігор Палиця привітав новообраного очільника комунального підприємства з посадою. Нагадаємо, Комунальне підприємство «Волиньприродресурс» отримало ліцензії на розробку родовищ бурштину, торфу і міді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 4 Лютого 2017 13:39
Столяр будет работать честно? Да он таких слов не знает! А вот то , что кореша они с палицей ещё времён мавекса, это да.
ххх Показати IP 4 Лютого 2017 14:55
Столяр і чесно,це як мент і совість
бувалець Показати IP 4 Лютого 2017 15:26
Столяр буде працювати як завжди. І це видно всіх влаштовує.
Руслан Показати IP 4 Лютого 2017 22:31
На сьогоднішній день Василь Столяр сама компромісна кандидатура і Палиця все мудро зробив. Чим швидше підприємство запрацює -тим краще за всіх і я вважаю цей фактор був вирішальним. Дивно що псевдопатріоти свободівці не тявкали, видно камаз піску пообіцяли на халяву після того як все запрацює
321 Показати IP 5 Лютого 2017 04:56
Яке у нас все гниле...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus