USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ЧС-2018. Топ-10 гравців, які можуть «вистрелити» на Мундіалі

14 Червня 2018 15:38
Цього тижня в Росії стартує 21-й в історії Чемпіонат світу з футболу. Протягом місяця 736 спортсменів будуть боротися за найпрестижніший у світі футбольний трофей.

Список з десяти гравців, які можуть «вистрелити» на Мундіалі-2018 і увірватися до зали слави гри мільйонів, опублікувала газета Волинські Новини №23 (122) від 14 червня 2018 року.

Тімо Вернер. Йому всього 22 роки, але Тімо завершив чемпіонат Німеччини із 13 голами й 8 асистами в складі «Лейпцига», а також 7 результативними ударами в 11 матчах «Ред Булла» в єврокубках. Нападник перебуває у чудовій формі й стане №1 в атаці «манншафт».

Пауло Дібала. Цей хлопець і його «Ювентус» такі гарні, що зірка Пауло вже щосили сяє над обрієм Італії. У нього 22 голи в 33 матчах Серії А. Дриблінг, техніка удару і гольове чуття Дібали допоможуть Лео Мессі нарешті щось виграти у складі збірної Аргентини.

Габріел Жезус. Форвард «Манчестер Сіті» з 13 забитими м’ячами в 29 матчах і 74% точністю завданих ударів став чемпіоном Англії. 21-річний футболіст мріє повторити долю свого кумира Роналдо: стати володарем і Кубка світу, і Золотої бутси Чемпіонату світу.

Іско. Півзахисника «Реа¬ла» вже п’ять років викликають в збірну Іспанії, але саме світова першість у Росії може стати чек-пойнтом для визнання Іско на рівні національних команд. Збірна Іспанії потребує нових героїв!

Сергій Мілінкович-Савич. Унікальний футболіст. Три роки тому «Лаціо» купив молодого сербського півзахисника у «Генка» за €18 млн, а згодом центральний хавбек зі зростом 191 см став ключовою ланкою в ігрових побудовах Сімоне Індзагі в римській команді.

Крістіан Еріксен. Хет-трик Еріксена допоміг збірній Данії здобути впевнену перемогу в плей-оф чемпіо¬нату світу над Ірландією. 1908 пасів з точністю 83%, 97 створених шансів, 10 голів і 11 результативних передач півзахисника в 37 матчах допомогли його «Тоттенхему» завоювати бронзу англійської Прем’єр-ліги.

Мохаммед Салах. Напевно, якби форвард «Ліверпуля» кинув футбол після закінчення цього сезону й подався в політику, він легко виграв би вибори президента і став Фараоном Єгипту. Із 32 голами новий улюбленець «Енфілда» став найкращим бомбардиром в Англії і мало не виграв Лігу чемпіонів.

Гаррі Кейн. Нападник «Тоттенхема» проводить свій найкращий сезон у професійній кар’єрі. Форвард має неймовірні голеадорські показники – 41 гол у 48 поєдинках.

Кіліан Мбаппе. 19-річний хлопець їде на Чемпіонат світу в складі збірної Франції. Він – один з наймолодших учасників майбутньої футбольної події, але вже зараз його ринкова вартість дорівнює €120 млн. Мундіаль-2018 – саме та подія, після якої Мбаппе може прокинутися повноцінною зіркою європейського футболу.

Кевін де Брюйне. Найкращий диспетчер англійського футболу. Його Бельгія представлена сильними виконавцями в кожній лінії, а знайома йому по кар’єрі в «Ман Сіті» схема 4-3-3 може стати вирішальним фактором в успішному виступі червоних дияволів у Рашці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus