USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи буде у лучан індивідуальне опалення квартир

28 Травня 2014 14:49
200 будинків у Луцьку планують обладнати індивідуальними тепловими пунктами обігріву.

Про це повідомив під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, із запитом до міського очільника звернулась депутат Луцької міськради Ганна Кравчук. Вона поцікавилась, чи планують у Луцьку переймати досвід інших обласних центрів стосовно автономної системи опалення.

На це Микола Романюк відповів, що у Луцьку уже в дії такі роботи. Однак, першочергово пункти індивідуального обігріву встановлять у ОСББ.

Загалом автономне опалення цьогоріч обіцяють для двохсот багатоповерхівок.

А зі слів заступника директора ДКП «Луцьктепло» Сергія Котовича, згідно нової програми розвитку підприємства на 2014 рік, планують ще й заміну котлів у окремих будинках.

До слова, депутат Луцької міської ради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Петро Савчук поцікавився у керівників ДКП «Луцьктепло», чи є розроблена стратегія розвитку підприємства і чи можна ознайомитись з нею депутатам.

На це заступник директора ДКП «Луцьктепло» Сергій Котович зазначив, що наразі є лише бізнес-план, і він відкритий для усіх обранців громади.

Нагадаємо, що сьогодні під стіни Луцької міськради прийшли працівники «Луцьктепла». Вони вимагали від свого керівника звіту про роботу підприємства під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
писакам Показати IP 28 Травня 2014 17:03
про що стаття, писаки? заголовок - про одне, текст - ні про що
Анонім до писакам Показати IP 28 Травня 2014 17:35
А в них все так: починають для "затравки", а загалом "пшик"!
Цікаво!!! Показати IP 28 Травня 2014 17:42
Чи буде у лучан індивідуальне опалення квартир???????????? Чи планують у Луцьку переймати досвід інших обласних центрів стосовно автономної системи опалення будинків та квартир?????????????
Вано Показати IP 28 Травня 2014 20:33
тем жителям чьи дома отопляют убыточные котельни "сказочно повезло" ИХ ЗАСТАВЯТ ПОСТАВИТЬ ИНДИВИДУАЛКУ ЗА СОБСТВЕННІЙ СЧЕТ, прибыльные приватизирует офшорная фирма Еремеева, Слава Романюку губителю бандер!!!! Он единственній регионал продолжающий боротся с бандеровской нечистью

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus